PENTUJA TULOSSA VILLI-JOIKHU UNELMALLE JA LIEHKUN KORVENKAIULLE

Villi-Joikhu Unelma eli Unna on astutettu uroksella Liehkun Korvenkaiku. Säpäkästi ja kerralla kävi homma kun pariskunta sai toisensa lumisessa hangessa talvipakkasessa. Sehän se on lappalaisen ilmakin. Unna kävi tänään 22.12.2010 ultrassa ja tuloskin on positiivinen ja siellä näkyi lääkärin mukaan 5 pentua. Näkyvyys hiukan huono kun Unna on niin karvainen ja nyt karvoja ei leikattu kun on talvikelit. Tuo lukumäärä siis ainakin. Pentujen odotettu syntymäaika on 26.1.2011 ja syntymä tieto tulee jälleen uutisiin kun ovat putkahtaneet tänne talven keskelle. Unnasta saat tietoa sukutaulut sivuilta , siellä Unnalla on oma sivu. Pennut luovutetaan sirutettuina ja lääkärin tarkastamina. Pentueesta sijoitan nartun, ota yhteyttä jos sijoitusnarttu on sinun oma juttusi.  Liehkun Korvenkaiku on mukava herra , aktiivinen ja tottelevainen ja ihmisrakas , kaikki toiset uroot eivät ole mieleen, mutta eihän sitä tarvitse nenä nenää vasten kaikkien kanssa ollakaan. Kaikkiaan mukava koiraherra ja ehkä se oli juuri Unnan unelma nimensä mukaisesti. Jäämme siis vielä odottelemaan muutaman viikon pentujen syntymää. 

Liehkunkorvenkaiku KURU, Lonkat A/A , kyynärät 0/0 , polvet ok ja silmät ok. Näyttelyistä tulos H. 

Kuva: Risto Linnoskivi

Villi-Joikhu Unelma , UNNA , Lonkat A/A , kyynärät 0/0 , polvet ok ja silmät ok. Näyttelystä tulos EH.