VILLI-JOIKHU UNELMAN, UNNAN JA KURUN PENNUT OVAT SYNTYNEET 27.1.2011

Unna eli pikku Unna, kotiutui tänne mainiosti hyvissä ajoin ennen synnytystä. Sopeutui laumaan hyvin , toki asiat olivat jo tuttuja ennestään. Tosin Pikku Unna oli pitkin raskauttaan välillä kiukkuinen , pistäen sijoitusperheen kissatkin ojennukseen, no kuten tuleva mamma saattaa ollakin. Pikku Unnan lämpö laski ja odottelu jatkui , supistukset käynnistyivät mainiosti, mutta pentu antoi odottaa itseään tulevaksi, joten lähdettiin tarkistamaan tilanne lääkäriin. Lääkäri totesi Pikku Unnan väylän olevan ahdas eikä pentuakaan tuntunut missään lähellä ja niin lääkärin kehoituksesta päädyttiin keisarinleikkaukseen kun lääkkeillä synnytyksen jatkaminen olisi ollut varsin riskialtis. Pentuja syntyi 7 , joista 5 urosta ja 2 narttua. Kaikki tummia merkeillä , no riistoja niistä varmasti luulisi tulevan. Toimenpide sujui nopeasti ja kotiin jouduttiin illalla. Yö meni kiljumisen merkeissä, kun leikkauksen jälkeen yleensä maidon tuotanto hiukan takkuilee. Maitoa tulee ,muttei tarpeeksi tälle varsinaiselle Kiljusen herrasväelle, joka äänekkäästi kiljuen piti koko talon hereillä vaatien ruokaa. Lisämaitoa annettiin ja hetki hiljaa sitten kiljunta alkoi uudestaan ja entisten vaatimusten merkeissä. Harvoin on niin hanakasti tuttipulloon pennut tarttuneet. Eräs tyttö vielä ilmoitti äänekkääseen sävyyn ,kun tutti oli liian pieni ja kun tutin koko vaihdettiin sopivaan niin neitikin oli hiljaisempi. Vaativaa porukkaa tämä Kiljusen poppoo. Nimi asiat lähtivät heti rullaamaan, kiljuen isoa tuttia vaatinut neiti on kyllä KIUKKU IITA, poika jolla on komein kiljunta ruokaa vaatiessaan on KILJUKAULA, ja muut vielä odottaa ristiäisiä ja ne varmasti paljastuvat sitten viikkokuvien yhteydessä mitä ovat loput nimet ja kenelle ne kuuluvat. 

Pentujen luovutus asettuu ajankohtaan 17.3.2011 ja pennut luovutetaan tietenkin sirutettuina , lääkärin tarkastamina sekä kaiken rakkauden saattelemana uusiin koteihinsa. Näillä näkymin pentueesta on vapaana 3 urosta. Yhden nartun sijoitan tästäkin pentueesta. Nyt kun lähes vuorokausi on mennyt niin Pikku Unna hoitaa pentujaan ja on varmasti selvinnyt ensi ihmetyksestään ja pennut ovat nyt huomattavasti hiljaisempia vaatimuksineen kun maitoa näyttäisi tulevan enemmän. Eli Unna ja pentuset voivat hyvin. Toivottavasti jatkossakin. Ohessa kuva tuoreista Joikhuista , kuvassa pennut hiukan alle vuorokauden vanhoja. Viikkokuvista voit seurata pentujen kehitystä jatkossa ja tulevat tähän uutiseen. Kolmen uroksen lisäksi paikkaansa etsii sij.narttuni. Vielä en tiedä kumpi se on mutta selviää varmasti pian. Oma valintani narttujen osalta on Kätevä Emäntä ja hän on nyt löytänyt oman perheensä. Vielä paikkaansa siis etsii kolme poikaa. NYT OVAT KAIKKI PENNUT VARATTUJA. 

Unnan pennut 1vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 2vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 3vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 4vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 5vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 6vk ikäisenä >>>
Unnan pennut 7vk ikäisenä >>>