PENTUJA ODOTELLAAN VILLI-JOIKHU RAKKAUDENKAIPUULLE JA VILLI-JOIKHU JOULUN IHMEELLE

Talvisessa säässä astui Villi-Joikhu Joulun Ihme Rakkaudenkaipuun Been. Tuli kyllä tunne että kun Joulun aika on , niin Bee nimensä mukaisesti kaipasi juuri Joulun Ihmettä. Kutsumanimeltään Trognon. Beellä on oma sivu sukutaulut sivulla , josta näet enemmän tietoa neidistä. Trognon Joulun Ihme taas on Beetä kookkaampi , itsetietoinen koiraherra , joka tietää mitä tehdä. Ihmisläheinen ja tulee hyvin toimeen vaikkakaan ei kaikkien toisten urosten kanssa. Pentujen odotettu syntymä ajankohta on 22.2.2011 ja Bee käy ultrassa tuossa Tammikuun puolivälissä ja tieto siitä tulee tähän uutiseen. Toivottavasti tulosta tulee. Tästäkin pentueesta sijoitan nartun , ja jos olet kiinnostunut asiasta niin otahan yhteyttä. Bee kävi ultrassa 18.1.11 ja tulos oli hyvin positiivinen. Ultrassa näkyi 8 pentua eli kyllä niitä on tulossa ja odotus jatkuu. Pentujen synnyttyä tulee uutisiin tieto jälleen uusista Joikhuista , jotka ovat päivänvalon nähneet. 

Villi-Joikhu Rakkaudenkaipuu , BEE Lonkat B/B , Kyynärät 0/0 , silmät ok ja polvet ok. Näyttelystä tulos EH.

Villi-Joikhu Joulun Ihme, TROGNON, Lonkat B/B  ja silmät ok. Näyttelyissä ei ole käynyt , mutta yhdet jälkeläiset on. Kuvan on ottanut: Patrick Tornè