PENTUJA SYNTYNYT , DEISILLE JA TANKALLE 8.8.2011

Deisin , Villi-Joikhu Ilonsykähdyksen ja Tankan , Kurkipirtin Tankan pennut näkivät päivänvalon 8.8.2011. Synnytys kaikkine vaiheineen kesti pitkään ja valitettavasti kaksi pentua menetin siitä, mutta 4 pentua jäi Deisille hoidettavaksi. Lopulta Deisi jouduttiin leikkaamaan kun kohtuun kuollut pentu ei tullut ulos. Kaikki siis alkoi tästä: Lämpö laski ja sitten odoteltiin , kului aikaa vuorokausi eikä mitään tapahtunut ja käytiin tarkistuksessa , kaikki ok , avautuminen vielä kesken , sovittiin että katsotaan iltaan ja käydään näytillä uudestaan. Ilta koitti ja tilanne ennallaan. Käytiin jälleen tarkistuksessa ja auki oli ja pennut sen puolesta olivat valmiit tulemaan mutta mitään ei tapahtunut , joten käynnistettiin synnytys lääkityksen avulla. Sitten rupesikin tapahtumaan. Maailmaan tuli pentu ja kun Tankan astuminen oli hyvin salamannopeaa niin oli syntynyt maailmaan vaalea poika , joka sai tästä kaikesta nimekseen SALAMANNOPEA, siinä odoteltiin ja kuin varkain putkahti maailmaan toinen pentu , se tuli niin yllättäin ja kuin varkain , minun mieleen tuli tv.mainos ”mistä niitä senttejä oikein tulee” tämä pentu sai nimekseen SALAVIEKAS, homma jatkui ja hetken kuluttua tuli pentu jälleen vain vähän aikaa edellisestä ja on varmasti Deisille mammalleen sekä minulle kovin rakas , sai nimekseen SALARAKAS, kului jälleen vain hetki ja pentu tuli ja kaunis pentu olikin , ovathan ne kauniita kaikki , mutta silloin ajattelin mikä SULOLINJA, jolloin nimikin oli jälleen annettu. Viikkokuvat kertovat sinulle kuka on kukin. Väriskaalaa on kerma, parkki merkeillä ja musta merkeillä. Kaikki on nyt hyvin ja mamma Deisi on aloittanut toipumisen ja lepää väsymykseltään. Pentuset voivat hyvin. 

Pennuista sijoitan nartun , joka etsii omaa sijoitusperhettään , joten ota yhteyttä jos sinua asia kiinnostaa. Toinen narttu on jo varattu. Urostilanne selviää lähipäivinä ja tietoa uutisiin tulee sitä mukaa kun asiat varmentuvat. Pennut ovat luovutuksessa 26.9.2011 . Tunnistusmerkittyinä , eläinlääkärin tarkastamina ja Deisin ja minun rakastamina ja Deisihän on aina ollut kaikkien pentujen leikkitäti , joten nyt on Deisillä ne omat pennut joita sitten leikittää. Deisi näyttää olevan hyvä emä.  Kuvassa pennut ovat vajaan vuorokauden vanhoja.  Viikkokuvia siis odotellen. 

Deisin pennut 1vk ikäisenä >>>
Deisin pennut 2vk ikäisenä >>>
Deisin pennut 3vk ikäisenä >>>
Deisin pennut 4vk ikäisenä >>>
Deisin pennut 5vk ikäisenä >>>
Deisin pennut 6vk ikäisenä >>>
Deisin pennut 7vk ikäisenä >>>