PENTUTIEDOITUS

Aidan pennut ovat nyt kaikki varattuja.   Deisin pennuista etsii sijoitusperhettään parkki narttu SULOLINJA, ja urokset SALAMANNOPEA ja SALARAKAS etsivät myös omaa perhettään.     Peppi kävi ultrassa ja tulos on positiivinen ja pentuja on siis odotettavissa. Lisää tietoa saat näistä uutisista kun kelaat uutisia hiukan alaspäin. Viikkokuvat ovat myös päivitetty. Sulolinja on nyt löytänyt oman perheensä. Pojat SALAMANNOPEA JA SALARAKAS ovat vielä vapaina ja odottelevat omaa rakastavaa perhettään. Selaa uutisia hiukan alaspäin Deisin pennut niin näet millaisia pojat ovat. Salarakas on löytänyt perheensä ja on varattu, vielä etsii sitä omaansa SALAMANNOPEA vaalea poika,joka halajaa aktiivista kotia ja ihmisiä, koska pojassa on potentiaalia vaikka mihin. Uudet viikkokuvat näet Deisin pentu-uutisesta. Deisin kaikki pennut ovat nyt varattuja. PERUUTUKSEN VUOKSI ON VAPAA DEISIN UROSPENTU SALAMANNOPEA.