ROSAN JA RONNIEN PENNUT OVAT SYNTYNEET 8.9.2012

Rosan lämpö laski perjantaina , aamulla ei mitään ja menin vielä töihin kun sitä vapaata tarvitsee sitten kun pentuset syntyvät. Töistä tullessani oli lämpö 37.1 Rosa oli ollut rauhallinen ja syönyt hyvin sekä aamulla että päivällä . Töissä ollessani olin yhteydessä kotiin. Mittailin lämpöä ja siinä se kiikkui , vähän tuli sellainen olo , että onko se avautuminen käynnissä vai ei, mutta Rosan muut oireet kertoivat että kyllä oli. Rosa petaili ja siirteli petialustoja paikasta paikkaan ja läähätti. Iltaruoka ei kelvannut ja yöllä sitten sain kiinni 36.8. Odoteltiin käytiin aamusta ulkona ja kun tulimme sisälle tuli Rosa viereeni ja katsoi hellästi ja siinä samassa supistukset lähti käyntiin. Rosa , joka on aina ollut äidillinen koira on hoitanut yhteistyössä perheen kissamamman kanssa pieniä kisun pentuja saisi nyt siis omat pentunsa. Rosan ilme oli hellä ja onnellinen. Synnytys sujui nopeasti vain kaikkiaan 1,5tuntia kun kaikki olivat maailmassa. Tuo Rosan HELLÄMIELI , jäi mieleen aivan kun olisi ollut sellainen HYMYHUULI, ja ilmeistä päätellen Rosan mielestä tämä on HUIPPUHIENO ,juttu.  Tiuhaan tahtiin pentuja syntyi ja myös HAUSKA HEPPU ,oli nähnyt päivän valon. Välillä Rosa petasi kuin HURRIKAANI olisi pyyhkäissyt pentulaatikon ylitse. Viimeisenä sitten syntyi HOUKUTUS

Kuvassa pennut ovat vuorokauden vanhoja. Kaikki ovat mustia erilaisilla valkoisilla merkeillä. Sävy varmasti vielä muuttuu ja nähtäväksi jää mikä se on lopullinen. Valkoiset merkit jäävät. Pentueessa on 2 narttua ja 4 urosta. Nartut ovat varattuja pojat vapaita. Pentueesta sijoitan toisen nartun . 

Pennut luovutetaan alkaen 27.10.12 sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pentueen isän näet uutisista kun kelaat uutisia alemmaksi ja Rosasta saat lähempää tietoa Rosan omilta sivuilta sukutaulut, klikkaamalla Rosan nimeä. 

Pennut ovat siis saaneet nimensä ja viikkokuvat tulevat jälleen tähän uutiseen ja sitten näet kuka on kukin ja miltä he näyttävät.  Pojat etsivät omia rakastavia perheitään, otahan yhteyttä niin jutellaan lisää heistä. PERUUTUKSEN VUOKSI PENTUEESTA ON VAPAANA YKSI NARTTU. TÄLLÄHETKELLÄ NARTUT OVAT LÖYTÄMÄSSÄ OMAN PERHEENSÄ JA YKSI POIKAKIN ON LÖYTÄNYT NE OMAT RAKASTAVAT IHMISET JA KODIN. VAPAANA 1 UROS  HOUKUTUS. KAIKKI PENNUT OVAT VARATTUJA.

Rosan pennut 1vk ikäisenä >>>
Rosan pennut 2vk ikäisenä >>>
Rosan pennut 3vk ikäisenä >>>
Rosan pennut 4vk ikäisenä >>>
Rosan pennut 5vk ikäisenä >>>
Rosan pennut 6vk ikäisenä >>>
Rosan pennut 7vk ikäisenä >>>