POPPYN JA KAAPON PENTU SYNTYI 31.1.2013

Poppy laski lämmön Torstaina ja siitä sitten alkoikin jännittäminen. Tuleeko pentu ulos omin avuin vai joudutaanko se sieltä avittamaan toimenpiteen turvin. Kun on tiedossa vain yksi pentu , käy usein niin, ettei sen yhden pennun tuottamat hormonit riitä käynnistämään synnytystä. Tähän olin varautunut ja kuten ounastelinkin lääkäriin tuli matka seuraavana päivänä ja pentu jouduttiin leikkaamaan ulos kun supistukset eivät lähteneet käyntiin. Nyt on mamma Poppy pentunsa kanssa kotona ja toipumassa kokemastaan. Poppyn astutus asia Kaapon kanssa oli talvimyrskyn keskellä, Kaapo kun kävi Poppyn luona kylässä niin, autolla ei päässyt pihaan saakka lumen vuoksi ja homma hoitui kynttilänvalossa takkatulen loimutessa kun sähköt olivat poikki, vettä ei tullut ja ulkona myrskysi , nyt kun synnytys käynnistyi oli sama juttu , myrskysi ulkona tuuli ja tuiskusi lunta ja oli erittäin huono keli , no tosin sähköt olivat onneksi. Tämä pentu on uros, tumma vaalein merkein ja on varsinainen TALVIMYRSKYNANTI. Tässä siis tuli jo pojan nimikin mainittua. Ohessa on kuva Poppysta ja vuorokauden vanhasta pennusta. 

Kun muita pentuja ei pentueessa ole , olen miettinyt pennun sijoittamista tai vaihtoehtona jätän siihen kaksi käyttöoikeutta, tämä siitäkin syystä , että jos pentu on mukava ja terve niin haluan turvata jatkon , koska sen isä Kaapo on omasta pentueestaan ainoa suvunjatkaja ja samalla estetään erään sukuhaaran sammuminen.  Viikkokuvat tulevat jälleen tähän uutiseen. Pentu on toistaiseksi vapaa. Luovutus pennulla on 21.3.2013 pennun ollessa täyttänyt 7vko. Poppyn pentu on nyt varattu. 

Poppy ja pentu vuorokauden vanhana. 

Poppyn pentu 1vk ikäisenä >>>
Poppyn pentu 2vk ikäisenä >>>
Poppyn pentu 3vk ikäisenä >>>
Poppyn pentu 4vk ikäisenä >>>
Poppyn pentu 5vk ikäisenä >>>
Poppyn pentu 6vk ikäisenä >>>
Poppyn pentu 7vk ikäisenä >>>