PENTUJA ODOTELLAAN JADELLE JA OPILLE

Toinen astutus suunnitelmani on nyt toteutunut pitkällisen työn jälkeen. Jade sai Opin ja Opi Jaden. Opi eli Reppulin Amon-Obel on aivan ihana vanha herra ikää on kertynyt 11v ,vaikkakin Opin isäntä kuvaa koiraansa että Opi luulee olevansa 11kk vanha. Virkeä , seurallinen ja räjähtävän innokas Jaden suhteen , ei jäänyt epäselväksi tämä rakkaus. Opi omaa A- lonkat ja silmät on tarkastettu vastikään ja ovat terveet. Jade kun on C- lonkkainen niin pariksi tarvittiinkin A-lonkkainen kaveri.  Näyttelyissä Opi ei ole käynyt vaan on tavallinen kotikoira ja ihana sellainen. Minut Opi valloitti oitis , avoin käytökseltään ja todella ihastuttava. Opilta ei myöskään puuttunut yrittämistä, kun on pienempi kooltaan kuin morsiamensa, joten siinä sai tehdä vähän temppuja, jotta asia saatiin onnistumaan. Sinnikäs tosiaan. Opilla ei ole jälkeläisiä entuudestaan. Opi on elänyt elämänsä tähän asti aivan terveenä koirana. 

Jade on 2v vilkas narttu ja pentue on Jadelle ensimmäinen. Jadella silmät on terveet kuten polvetkin ja kyynärät ovat priimat , lonkat on C. Jade on myös geenitestattu Pompen taudin suhteen ja on terve. Jade on käynyt virallisessa näyttelyssä ja tuloksena EH. Katselmuksessa myös on Jade käynyt, mutta ei ole sijoittunut.  Jadesta löydät lisätietoa sukutaulut sivulta ja sieltä klikkaa auki Jaden oma sivu. Pentueesta sijoitan nartun. 

Pentujen laskettu aika on 3.3.2013 ja Jade käy myös ultrassa tarkistuksessa tiineydestään. Ultratulos tulee tietenkin jälleen tähän uutiseen. Jade kävi ultrassa 28.1.2013 ja tulos on positiivinen , siellä näkyi 5 hännänheiluttajaa. 

Villi-Joikhu Sydänkäpynen Jade, silmät terveet , polvet terveet ,kyynärät 0/0 ja lonkat C/C  Pompentaudin geenitesti tulos terve. 

Reppulin Amon-Obel. Opi, silmät terveet ja lonkat A/A. 

Jaden kuvan ottanut: Minna Ukkola