PUHURIPEIKON POHJAN AKKA , JADEN PENTUJEN KUMMITÄTI

Jade sairastui äkillisesti ja vakavasti pentujen ollessa 10 päivää vanhoja. Maito ehtyi , ei ihan kokonaan, muttei riittänyt kaikille viidelle ja Jade kävi monta kertaa lääkärissä ja minä hyörin siinä lauman keskellä hoitaen vuoronperään koko laumaa, mutta kädet eivät siihen riittäneet ja apu oli tarpeen . Tarpeen enemmän kuin koskaan. Jade oli myös huonossa kunnossa eikä olisi jaksanutkaan hoitaa koko katrastaan. Jaden mamma Minna auttoi ja sitten tuli Puhurilasta soitto , että olisi varamamma. Siellä vanha rouva lähes 11v Akka , joka ottaisi mielellään pentuja hoitaakseen ja lisämammana toimi sijoitusnarttu Lulu , jolta tuli vielä maitoa. Pennut kiidätettiin Pohjankuruun ja sillä välin tuli Jade suurinpiirtein hulluksi pentujen kadottua ,vaikka olikin sairas, ja niin päätettiin tuoda kaksi pennuista takaisin , jotta Jade ei saa stressiä ja loput kolme jäi Akan hoitoon. Se toimi Jadellekin. Avulla Jade jaksoi hoitaa nuo kaksi ja Akka hoitaa nyt edelleen Jaden pentuja, joita tällähetkellä siellä on vielä kaksi. Jade sai eilen tuliaisiksi yhden pennun takaisin kun kunto on kohentunut. 

Mutta sitten Akka, on todella ihana koira , jollaista saa hakea. Olisi suuri onni saada jakaa elämänsä tämän suuren persoonan ja super mamman kanssa. Akka huolehtii, hoitaa, putsaa ja puunaa Jaden pentuja niin antaumuksella että pissalle lähtö ja syöminenkin tekee tiukkaa kun pentujen hoito kutsuu. Maitoa tulee nyt enemmän ja Akka nauttii elämästään. Ikää on muttei se asiaa haittaa. Akka onkin nimetty Jaden pentujen kummitädiksi ja suureksi hoitajaksi. Akkaa muistan lämmöllä nyt ja aina. Olen todella Akalle kiitollinen ja myös Puhurilan ihmisille Miralle ja Inalle. Kuvan lähetti Mira , jossa Akka on hoitopuuhissaan. 

Akka hoitaa Jaden pentuja.