PENTUJA ODOTELLEN LILLILLE JA WEKSELILLE 8.12.2013

Lilli ,Villi-Joikhu Sulolinja ja Tiitiäisen Wekseli saivat toisensa viikko sitten. Kiinni olivat kerran , joten toivottavasti tulosta syntyy. Lillistä löydät sukutaulut sivulta lähempää tietoa myös kuvan kera, sekä sukutaulun. Lilli on menestynyt myös Katselmuksessa. Geenitestattu terveeksi Pompentaudin suhteen kuten on myös Wekselikin. Joten tulevilla pennuilla ei sitä virhe geeniä ole.  Wekseli taas on mukava , yritteliäs herra ,joka sitten vihdoin Lillin kanssa onnistui. Toivottavasti Lillin päivät eivät olleet liian aikaisin mutta sen näkee ultrassa sitten kolmen viikon kuluttua. Pariskunta on hyvin eritaustaisia toisilleen. Toivottavasti tulosta on . Tieto tulee tähän uutiseen jatkoksi.  LILLI KÄVI ULTRASSA JA VALITETTAVASTI OLI TYHJÄ. PENTUJA EI SIIS NYT TULE , MUTTA YRITELLÄÄN SEURAAVISTA JUOKSUISTA UUDELLEEN. 

Villi-Joikhu Sulolinja , Lilli Geenitestattu pompen terveeksi lonkat A/A , silmät ok, polvet ok ja kyynärät 0/0

Tiitiäisen Wekseli, geenitestattu pompen terveeksi, lonkat B/B, silmät ok.