PENTUJA ODOTETTAVISSA PENNYLLE JA PIPPURILLE 29.8.2015

Penny ( Villi-Joikhu Juhlataika) ja Pippuri (Villi-Joikhu Salaman Nopea) tekivät treffit meidän pihalla. Penny oli täällä astutusta varten ja sopeutui heti laumaan , tullen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Meno oli leikkisää ja hulvatonta. Mutta Penny odotti Pippuria ja ikävä oli niin kova,että piti ihan ääninäytettä antaa. Penny osasi kaipaustaan ulvoa. Pippurin tullessa yhteinen sävel löytyi heti. Nimensä mukaisesti Pippuri oli kuin pappansa Tanka Salaman Nopea ja ei siinä aikaillut Pennykään. Häntä sivuun ja touhuksi. Kahdesti onnistuen tämä homma, on toiveissa pariskunnalle pentuja. Pippuri on luonteeltaan aika mamma Deisin tyylinen. Itsevarma koira, joka tietää mitä tahtoo. Avoin ja toimeen tuleva. Ei välttämättä kuitenkaan kaikkien urosten kanssa ja tytöt ovat niin kivoja. Erittäin  tottelevainen. Omiva asioille kuten mamma Deisikin. Pippurin olen tietenkin tuntenut pennusta asti , ja yhteyttä on pidetty, ja niin olen seurannut kasvua ja kehitystä.  Pippurilla on laaja ääniskaala ja on juttelevainen koira. Vilkas ja energiaa löytyy. Sylikoira kun sitä itse haluaa. Penny taas on kiltti , vilkas sekin ja avoin ystävällinen luonne. Pennyn oman sivun löydät sukutalut sivulta, jossa on lisää tietoa neidistä.  Pusuttelija on edelleen , rakastaa pusujen antamista. Yhdistelmästä sijoitetaan narttu. Penny käy kuten kaikki muutkin koirani, aikanaan ultrassa, joka on tuolla Heinäkuun loppupuolella ja sitten katsotaan mikä on tulos. Toivottavasti pikkukarvakääröjä on tulossa. Siitä tieto tulee tähän. Penny kävi ultrassa maanantaina ja on kantava , pentuja laskettiin 6. Nyt siis jatkuu Pennyn odotus. Pentujen syntymästä sitten taas uutisia. Pariskunta on DM-geenitestattu (Degenerative Myelopathy) Pippuri on todettu kantajaksi ja Penny puolestaan on tervegeeninen , tässä pentueessa ei ole sen sairauden mahdollisuutta. 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Juhlataika , Penny, Lonkat A/A , silmät terveet, polvet 0/0 ,kyynärät 0/0 polveutumisen perusteella Pompen terve. Dm -geenitestattu on terve . 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Salaman Nopea, Pippuri, Lonkat B/B, Silmät terveet ja Pompen geenitestattu terve.  DM-geenitesti on kantaja. Joka voidaan yhdistää hyvin terveeksi testattuun partneriin.