PENNYN JA PIPPURIN PENNUT SYNTYIVÄT 28.8.2015

Jännää oli Pennyn pentujen syntymä ajankohta , kun käsillä oli myös Viivin ja Vennyn pentujen luovutus. On kuin Mörphyn laki, että kaikki sattuukin sitten samaan ajankohtaan. Lämpö laski ja ajattelin ,että hyvä ajankohta nimittäin keskiviikko yönä joten aikaa Perjantaihin olisi. Avautuminen kesti vuorokauden vähän yli ja Penny kyllä valitsi täsmälleen oikean ajankohdan , joka oli NAPPISUORITUS, kaikki meni hyvin ja suht ripeästi ja yksi pentu onkin NOPSAJALKA, mussukoita ovat aina pentuset kaikki , joten oli myös syntynyt NAMIPALA, kuivuessaan yhdellä pennulla oli kyljessä kuin naavaa hiukan harmaaseen valossa vivahtavaa ja se tuli mieleen , ristin siis tämän pennun joka on NAAVALAINEN, sitten pikkuisin vaikkakin normipainoinen tyttö, joka nyt tällähetkellä taistelee elämästään, kun sen paino laski rajusti ensimmäisen vuorokauden aikana , kun Pennyllä vähän hitaasti maito laskeutuu ja pikkuinen jäi muiden jalkoihin , aamulla tilanteen selvittyä pikkuinen on nyt tehohoidossa , imee tuttipullosta lisämaitoa ja toivotaan että se selviää kun sillä on elämänhalut kuitenkin olemassa. Ihana tuhina ja ininä kuuluu kun tuttipullosta maito imetään ja se on aivan ilmiselvästi NIISKU NEITI, ultrassa näkyi silloin 6 pentua ja niin niitä tulikin , kun on tarkka ultraaja ja siis lopulta kaikki ovat NYT JUURI TÄSSÄ. Tässä ovat pentujen nimet. Viikkokuvat tulevat jälleen ajallaan , ja nyt keskitytään pikku Niisku Neidin hoitoon, Penny on hyvä emä ja tekee oman osansa. Pentuja siis 6 , 3 urosta ja 3 narttua. 
Pennut ovat luovutuksessa 16.10.15 lähtien. Sirutettuina , eläinlääkärin tarkastamina ja hellässä huomassa hoidettuina. Pentueesta sijoitan nartun , jolle on jo perhe valmiina. 
Keskustelua varauksista käydään mutta tällähetkellä ei muuta lukkoon lyötyä vielä. ja muut siis etsivät perhettään vielä eli vapaana 2u. Tietoja muutoksista laittelen tähän uutiseen. Kaikki pennut ovat tummia väriltään. 
Niisku Neiti ei selvinnyt elämään vaan jouduttiin lopettamaan 7.9.15. Syyksi paljastui suussa epämuodostuma , eikä pystynyt syömään ilman apua. Nyt Niisku on sisarustensa enkelikoira ja rakkaaksi se minulle tuli sitä hoitaessa, mutta nyt on sen hyvä olla , hyvää matkaa Niiskuseni, sinne sateenkaaren toiselle puolelle. Nyt on pentueesta vapaana 1u. KAIKKI PENNYN PENNUT OVAT NYT VARATTUJA. 

Pennyn pennut kuvassa vajaan vuorokauden vanhoina. 

Kennel Villi-Joikhu

Pennyn pennut 1vk ikäisenä >>>
Pennyn pennut 2vk ikäisenä >>>
Pennyn pennut 3vk ikäisenä >>>
Pennyn pennut 4vk ikäisenä >>>
Pennyn pennut 5vk ikäisenä >>>
Pennyn pennut 6vk ikäisenä >>>
Pennyn pennut 7vk ikäisenä >>>