SUOMEN KENNELLIITTO PALKITSEE KAKSI VILLI-JOIKHUA SANKARIKOIRAN KUNNIAMAININNALLA

Kaksi koiraa on saanut Kennelliitolta Sankarikoiran kunniamaininnan urotöistään, tämä julkistetaan 6.12.15 Messukeskuksessa.

Villi-Joikhu Kiljukaula , Kilu , joka pelasti perheesä 5 henkeä , uhkaavalta tulipalosta ja esti toiminnallaan tulen leviämisen mökkiin ja metsään. Tuli sai alkunsa grillikodasta , joka oli mökin vieressä. Yöllä ihmiset nukkuivat , mutta Kilu oli valpas.

Villi-Joikhu Hellittävä Hippu, Miku, taas löysi tajuttoman alaikäisen pojan ojasta , näin poika sai apua , perhe ja ystävät saivat tiedon hänestä, ja ilman koiran tarkkaa nenää ja halua löytää , olisi poika jäänyt siinä hetkessä löytymättä. Miku oli tällöin reilusti vajaa vuoden ikäinen. Upeasti toimittu näiltä koirilta , ja kasvattajan onnittelut heille ja perheille , ylpeä voi Paimensukuisista olla. Minä aion mennä pakanpäälle , tämän kuulemaan. Se on varmasti hieno hetki niin heille kuin minullekin. 

Villi-Joikhu Hellittävä Hippu, Miku
Kuva: Ritva Isoaho

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Kiljukaula, Kilu