PENTUJA ODOTETAAN LUMOLLE JA TURRILLE 30.12.15

Villi-Joikhu Lumikuningatar Lumo ja Millanun Nappi, Turri saivat toisensa upean kuutamon alla , tosin ensitapaaminen ei Lumon mielestä ollut oikea päivä , sitten uusi yritys ja seuraavana päivänä onnistui , yksi huilipäivä ja varmistus , näin onnistui hyvin ja Lumo ja Turri olivat molemmat tyytyväisiä. Lumolle pentue on toinen , ja Turrille ensimmäinen suunniteltu pentue. Kun ripeänä poikana on Turri käynyt naapurissa, joten kyllä Turri osasi asian hoitaa. Lumosta on oma sivu sukutaulut sivuilla. Siellä lisää tietoa. Lumon silmät on myös tarkastettu toiseen kertaan ja terveet olivat. Tämä pentue on Pompen vapaa kun vanhemmat ovat terveitä polveutumisen perusteella ja myös DM vapaa kun molemmat vanhemmat ovat terveeksi testattuja. 

Millanun Nappi Turri on vilkas , veikeä , mukava koiraherra , jonka olen tavannut jo muutama vuosi sitten. Pidin näkemästäni . Nyt siis löytyi sopiva pari Turria ajatellen ja Lumo ja Turri täydentävät toisiaan hyvin. Turri on 5vuotias ja Lumo 3 v. no lähempänä neljää ikävuotta. PENTUEESTA SIJOITAN NARTUN. Jos sinua kiinnostaa se vaihtoehto niin otahan yhteyttä asian tiimoilta. 

Lumo käy ultrassa , Marraskuun viimeinen päivä , jolloin varmistuu pentutieto ja se tulee tähän uutiseen. Onnistumisesta päätellen voidaan pentuja odotella. LUMO KÄVI ULTRASSA JA TÄLLÄ KERTAA VALITETTAVASTI NÄYTTI TYHJÄÄ. ELI LUMO EI ODOTA PENTUJA. TURRIA TULEN KÄYTTÄMÄÄN TOISELLE NARTULLE LÄHITULEVAISUUDESSA. NÄIN VOI VÄLILLÄ KÄYDÄ VAIKKA ASTUTUS ONNISTUISIKIN. NYT ODOTELLAAN SIRUN JUOKSUA JOKA VOI ALKAA MILLOIN VAIN, MYÖS IIDU ON TULOSSA. KUN SE ON AJANKOHTAINEN TULEE SE UUTISIIN. 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Lumikuningatar ,Lumo, Pompe ja DM vapaa, Silmät ok, polvet ok, kyynärät 0/0 Lonkat A/A

Kennel Villi-Joikhu

Millanun Nappi Turri, Pompe ja DM vapaa, Silmät ok, polvet ok, kyynärät 0/1 ja Lonkat B/B