VILLI-JOIKHU POHTIVA PIIKA ELI IIDU, ETSII UUTTA SIJOITUS PERHETTÄ JA KOTIA

Villi-Joikhu Pohtiva Piika , Iidu etsii uutta sijoitusperhettä ja kotia. Iidu on sijoitus koira , jolle on suunnitteilla pentuasioita lähitulevaisuudessa. Ikää on 2 vuotta. Iidu on pevisa tutkittu ja geenitestattu. Iidu vaihtaa perhettä kun nykyisessä perheessä on avioero ja lapsiperheen arki on hektistä eikä tarvittavaa aikaa ole Iidulle. Kotia etsitään Uudenmaan alueelta. Iidulla on oma sivu sukutaulut sivulla jossa on lähempää tietoa. Iidu on vilkas valloittava luonne ja sitä nykyinen perhe kuvaa helpoksi koiraksi joka ei stressaa. Jos tunnet omaksesi tämän , ota yhteyttä niin jutellaan asiasta. 

IIDUN PERHETILANNE ON SELKIYTYNYT JA IIDUN ASIA ON KUNNOSSA KUN JÄÄ OMAAN KOTIIN JA PERHEESEEN. OLEN SIITÄ HYVIN ILOINEN. 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Pohtiva Piika , Iidu