VILLI-JOIKHU POHTIVAN PIIAN, IIDUN PENNUT SYNTYIVÄT 22.5.2016

Villi-Joikhu Pohtivan Piian, Iidun astutus oli maakunta matkailua parhaimmillaan, isäehdokas Turri ei suostunut astumaan kuin kerran vaikka yritettiin monessa paikassa monta kertaa. Siksi siis pentueella on kaksi isäehdokasta, kun asiaa kuitenkin halusin varmistella, toinen isäehdokas on siis kasvattini Villi-Joikhu Juhlahetki Dani. Iidun astutusta siis voisi kuvailla MENO PÄÄLLÄ MENNEN TULLEN. Geenitestit sitten kertovat lähellä luovutusikää pentujen isät. Synnytys koitti ja Iidun lämpö laski. Sitten hiukan yli vuorokauden odotus. Tuleva mamma oli erittäin rauhallinen, kuin viilipytty. Juoksutuksestaan huolimatta, sillä kaksi pentua syntyi säpäkkään ja supistukset oli hyvät ja reilut. Sitten stoppasi , ei mitään ja supistuksetkin hiipuivat. Sitten juoksutettiin ja stimuloitiin supistuksia ja kolmas pentu sitten syntyi, joka olikin syntyissään kuollut, kun istukka oli kiertynyt sen ympäri, eikä siinä ollut mitään tehtävissä, tämähän se oli tilannetta selvästi pantannutkin. Neljäs ja se viimeinen pentu syntyi kuin tykin suusta ponnahtaen ja tuntui kuin pentu olisi ajatellut, että täältä tullaan MIMMI MATKALLA MAINEESEEN. Pennut ja mamma Iidu tekivät myös ensimmäisen automatkan , kun varmuudeksi mamma Iidu tarkastettiin, että varmasti kaikki pennut ovat maailmassa. Eihän toki Iidu voinut erota pennuistaan. Iidu on erittäin huolehtiva mamma ja kuuntelee korvat hörössä tyytyväisenä, että täällä on myös MAMMAN MAKEE MUSSUTTELIJA

Pentujen nimet siinä tulivatkin , viikkokuvista näkee kuka kukin on. Pennuista sijoitetaan narttu ja perhe on valmiina ja myös muut Iidun pennut ovat varattuja. Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja Iidun ja minun hellässä huomassa hoidettuina. Luovutus ajoittuu 10.7.16 . No varmaan myös leikkitädit Demi ja Diia osallistuvat omalta osaltaan . Viikkokuvat pennuista tulevat tähän uutiseen. IIDUN PENTUEEN ISÄ KAIKILLE PENNUILLE ON VILLI-JOIHU JUHLAHETKI.

Kennel Villi-Joikhu

Kuvassa mamma Iidu ja alle vuorokauden ikäiset pennut

Iidun pennut 1vk ikäisenä >>>
Iidun pennut 2vk ikäisenä >>>
Iidun pennut 3vk ikäisenä >>>
Iidun pennut 4vk ikäisenä >>>
Iidun pennut 5vk ikäisenä >>>
Iidun pennut 6vk ikäisenä >>>
Iidun pennut 7vk ikäisenä >>>