VILLI-JOIKHU POHTIVALLE PIIALLE , IIDULLE PENTUTOIVEITA 24.5.2016

Iidu Villi-Joikhu Pohtiva Piika on nyt astutettu, onnistuneesti , joten toiveissa olisi pentuja. Kaikki ei ihan mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaan, joten päätin sitten tehdä kaksoisastutuksen, joka siis tarkoittaa, että pentueessa voi olla kahden eri uroksen jälkeläisiä. Tämä selvitellään sitten dna-testillä pentujen ollessa 5 viikkoa vanhoja. Testin tulos polveutumismääritys , menee varmasti lähelle luovutusikää. Pentueesta sijoitan nartun tai jos pentueessa on molempien urosten narttupentu niin sijoituksia on silloin kaksi. 

Iidu menee ultraan 22.4.16 jolloin tiedämme miten on ja se tieto tulee tähän uutiseen. Isä ehdokkaita on siis kaksi. Molemmat ovat mukavia koiria. Turri , Millanun Nappi on pian 6v täyttävä , reipas , vilkas . sosiaalinen uros. Paimensukuispentuja ei ole vaan Turrilla on jälkeläiset naapurin nartun kanssa , jonne kipaisi ripeänä poikana. Turrin olen tuntenut jo useamman vuoden ajan ja viimeksi Lumo jäi tyhjäksi , joten nyt tietenkin toivon onnistumista. 

Dani ,Villi-Joikhu Juhlahetki on taas oma kasvattini, jokin aikaa sitten kotia vaihtanut koira. Nyt Dani on suuressa lapsiperheessä , sopeutunut todella hyvin ja uusi perhe kertoo , että eivät olisi voineet saada mukavampaa koiraa. Pysyy hyvin irti pihalla , tulee toimeen lasten kanssa , eikä ole kauhean haukkuvainen. Danin taustat tunnen siis hyvin. On vilkas , tekeväinen ja kiltti, tottelee erinomaisesti. Iidusta löydät tietoa lähemmin sukutaulut sivulta.Iidu kävi tänään ultrassa ja tulos on positiivinen. Mammakoira on Iidusta tulossa. Lääkäri joka on tarkka laski 5 pentua , mutta siis ainakin se ja koska ei ihan sataprosenttinen ole niin joku voi olla piilossa. Odotus jatkuu ja toivotaan jälkeläisiä molemmilta isukeilta. 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Pohtiva Piika , Iidu Silmät terveet, polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Polveutumisen perusteella Pompen terve ja DM testattu terve. 

Kennel Villi-Joikhu

Millanun Nappi , Turri Silmät terveet , Lonkat B/B kyynärät 0/1, Pompen terve DM geenitestattu terve. 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Juhlahetki, Dani , Silmät terveet, Lonkat A/A Pompenterve polveutumisen perusteella ja DM geenitestattu terve.