VILLI-JOIKHU EXELENTILLE, MURULLE JA MILLANUN NAPILLE, TURRILLE, PENTUTOIVEITA 21.6.2016

Villi-Joikhu Exelentti , Muru lauloi sulholleen Turrille siis Millanun Nappi. Päädyin tähän siksi,että Turrin jälkeläisistä ei ole ihan varmuutta Iidun kanssa. Nyt siis pentutoiveita on . Pariskunta oli kyllä hyvin tykästynyt toisiinsa ja Turri onkin jo tullut tutuksi aikaisemmista uutisista , Murusta voi lukea lisää hänen omalta sivultaan sukutauluista. Kuten aina ennenkin tulee ultra tieto tähän uutiseen. Pennuista sijoitan nartun. MURU KÄVI ULTRASSA JA PENTUJA ON TODELLA TULOSSA. LÄÄKÄRIN MUKAAN 8-9 , TÄMÄN VOI SITTEN VIELÄ VARMISTAA RÖNGENILLÄ VIIKKOA ENNEN LASKETTUA AIKAA. VIHDOINKIN ON TURRILLE TULOSSA JÄLKELÄISIÄ KUN SITÄ ON NIIN YRITETTYKIN. 

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Exelentti Muru , silmät terveet,lonkat A/A , polvet ok ja kyynärät 0/0 Pompen terve ja DM terve. 

Kennel Villi-Joikhu

Millanun Nappi, Turri , Silmät terveet , lonkat B/B , Kyynärät 0/1 , Pompen terve ja DM terve.