VILLI-JOIKHU EXELENTIN , MURUN JA MILLANUN NAPIN, TURRIN PENNUT SYNTYIVÄT 19.6.2016

Muru synnytti tänään hienon katraan, josta isukki Turrikin voi olla ylpeä. Turria olenkin yritellyt nyt jo kolmeen kertaan pentueen isäksi ja nyt onnisti , kaikkien koukeroiden kautta. Yritykset sujahtivat ohi kun pariskunta oli niin tykästynyt toisiinsa ja sulholta valui sitten siemenet ohi, onneksi oli Murusta otettu varuiksi progesteroni arvot ja VERRATON OIVALLUS, ja ajatus , että VARMAN PÄÄLLE VALMISTA, olisi nyt hyvä saada monen yrityksen jälkeen. Siementäminen oli sitten tämä konsti. Kun pari pääsi lääkäriasemalle pääsi Murulta sulholleen Turrille VIENO LAULU, se oli molemmin puolin kuin VIETTIEN VIPINÄ, VIIMEIN VIUHAHTAA, sitten siemenet sinne minne pitääkin. 

Synnytys sujui hyvin ja Murulta tulikin oikein värisuora , kermaa, tummaa ja sinistä. Näin oli myös syntynyt Joikhujen kenneliin VIKKELÄ EKA SININEN, seuraava sininen onkin VIEHKEÄ VIETTELYS, ja kaikista pennuista voi kyllä sanoa, että VOITOKAS SYDÄMEN VALLOITTAJA.

Siinä tulivatkin pentujen nimet, jotka suorastaan tulvivat päähän. Pentuja on kuten ultrakin näytti se 8. Uroksia 4 narttuja 4. Viikkokuvat tulevat tähän uutiseen ja siinä selviää kuka on kukin. Pennut luovutetaan sirutettuina , lääkärin tarkastamina ja hellyydellä hoidettuina. Luovutus on ajankohtainen 7.8.16. Varaus tilanne on nyt niin, että urokset on varattuja ja narttujen tilanne selviää lähipäivinä lähinnä sij.narttuni suhteen. Sitten kun tiedän tarkemmin se tulee tähän uutiseen. Pentueesta on vapaana sijoitus narttu.Jos tunnet sen omaksi ratkaisuksesi , ota rohkeasti yhteyttä , niin keskustellaan asiasta. PERUUTUKSEN VUOKSI ON VAPAANA 1 UROS JA NARTTU SIJOITUKSEEN. Poika löysi jo uuden perheen, joten omaa perhettä etsii sijoitusnarttuni joku noista sinisistä tytöistä , kunhan katson vähän kun vielä kasvavat.MINÄ OLEN NYT VALINTANI TEHNYT JA SIJOITUS NARTTUNI ON VIEHKEÄ VIETTELYS, JOKA SIIS ETSII VIELÄ OMAA PERHETTÄ. Nyt kaikki pennut ovat varattuja. Sijoitus asioissa voi ottaa edelleen yhteyttä , sillä tulevista pentueista sijoitan nartun .

Pentueesta on vapaana sininen narttu Voitokas Sydämen Valloittaja. Hän siis etsii uutta kotia ja rakkaita ihmisiä. 

Kennel Villi-Joikhu

Muru ja pennut muutaman tunnin vanhoina. 

Murun pennut 1vk ikäisenä >>>
Murun pennut 2vk ikäisenä >>>
Murun pennut 3vk ikäisenä >>>
Murun pennut 4vk ikäisenä >>>
Murun pennut 5vk ikäisenä >>>
Murun pennut 6vk ikäisenä >>>
Murun pennut 7vk ikäisenä >>>