VILLI-JOIKHU JALOKIVEN , VENNYN JA,NENNIKKA MIEDAKSEN, MORIZIN PENNUT SYNTYIVÄT 31.7.2016

Venny oli yhtä nopea synnyttäjä kuin edellisellä kerralla. Avautuminen vei vajaat 10tuntia ja kaikki 8 pentua syntyivät säpäkästi 2tunnin ja 15min sisällä. Kesä kuuma kuten oli astutuksen aikakin. Tämä on siis Vennyn toinen pentue samoin isä Morizilla on kolme pentuetta ennestään. Minulla yksi mutta siitä ei tullut kuin yksi pentu. Joten nyt pisti Venny reilusti paremmaksi. Väreinä pennuissa on kerma, domino, parkki ja tummia merkeillä. 2 narttua ja 6 urosta. Nartut ovat varattuja paitsi , toisen nartun sijoitan ja sijoitusperhettä etsitään. Jos siis tunnet sen omaksesi ota rohkeasti yhteyttä. Vennystä voit lukea lähemmin hänen omalta sivultaan jonka löydät sukutaulut sivuilta. Moriz on aivan ihana isukki ja olen todella iloinen , että vihdoin onnistui ihan kunnolla. Pari olikin kesä helteen kuumuudesta huolimatta todella rakastunut pari. Se mistä pennut saivat alkunsa oli KESÄN HERKKÄ HETKI , kun pariskunta oli nurmikolla se KESÄN HELEÄ HEINÄ, kuuma todella oli kaikilla siinä tuli KESÄN HUHKITTU HOMMA, pari sai toisensa se oli KESÄN HELTEEN HAAVE, kaunis Suomen kesä , KESÄN HELISEVÄ HEHKU, rakastunut pari KESÄN HULVATON HEKUMA, ja siitä seurasi KESÄN HURMION HUIPPU, ja niin myös näki päivänvalon eräs KESÄN HEHKEÄ HURMAAJA. No niin tässä tulivat pentujen nimet ja kuten ennenkin viikkokuvista näkee kuka on kukin. Vapaana on pentueesta sij.narttu joka etsii omaa perhettään ja 3 urosta. Varaustilanne muuttunut vapaana nyt 2 urosta.KAIKKI PENNUT OVAT VARATTUJA.

Pentueesta on vapaana uroksia mutta kuinka monta se selviää lähiaikoina, kunhan varaustilanne selviää. Se tieto tulee aina tähän uutiseen. Pennut luovutetaan sirutettuina , eläinlääkärin tarkastamina ja hellittyinä , lellittyinä niin minun kuin mamma Vennyn taholta. Luovutus on alk. 18.9.2016.

Kuvassa Vennyn pennut vajaa 1vrk vanhana. 

Kennel Villi-Joikhu

Vennyn pennut 1vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 2vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 3vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 4vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 5vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 6vk ikäisenä >>>
Vennyn pennut 7vk ikäisenä >>>