VILLI-JOIKHU JALOKIVELLE, JA NENNIKKA MIEDAKSELLE PENTUTOIVEITA 3.8.2016

Villi-Joikhu Jalokivi, Venny ja Nennikka Miedas ,Moriz saivat toisensa kauniina kesäpäivänä helteisen sään vallitessa, pariskunnan suhde oli myös lämmin rakkautta ensisilmäyksellä. Venny käy ultrassa Kesäkuun lopussa, jolloin tiedetään tulos. Astuminen onnistui hyvin, joten sen puolesta toiveita on. Morizia olen nyt yrittänyt kolmatta kertaa, vuosia sitten ei onnistunut ja Sirun kanssa tuli vain yksi pentu. Nyt siis peukut pystyyn. Moriz on pian 12v vanhempi herra , jolla on kahdet jälkeläiset vuoden takaa. Vennyllä on myös aikaisempi pentue. Pentueesta sijoitan nartun, joten jos tunnet sen omaksi ratkaisuksi niin ota yhteyttä. Ultra tulos tulee tähän uutiseen aikanaan. Morizista löydät tietoa kun kelaat uutisia Sirun astutus uutiseen ja sukutaulut sivulta löytyy Vennyn oma sivu. VENNY KÄVI ULTRASSA JA PENTUJA ON TULOSSA.Lukumäärä jäi vähän tiedonpuutteeseen, koska oma luotettava ultraajamme oli kesälomalla. Veikkaus ,että ainakin kuusi ,useita siis. Hieno uutinen ja nyt odotus jatkuu. 

Kennel Villi-Joikhu

Nennikka Miedas, Moriz silmät terveet, polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Geenitestattu terveeksi : Pompe, Pra-Prcd ja DM.

Kennel Villi-Joikhu

Villi-Joikhu Jalokivi, Venny, silmät terveet, polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat B/B. Pompenterve polveutumisen perusteella, Pra-prcd ei testattu ja DM kantaja. Voidaan hyvin siis yhdistää normigeeniseen partneriin.