UROKSIA JALOSTUKSEEN

Olen tehnyt sivun , jossa on uroksia jalostukseen tarjolla. Sivujeni vasemmasta palkkirivistä löytyy kohta jalostusuroksia , jota kautta sivulle pääsee. Siellä on kuva koirasta ja perustiedot. Kotipaikka missä uros asuu. Kuvia vaihdan kun saan varmaankin parempia otoksia ja tietoja täydennetään lähinnä geenitestitietojen osalta ja tarpeen mukaan. Toki myös silmätarkit pidetään voimassa. Jokaiselta uroksen omistajalta on lupa tähän ja siis ovat käytettävissä. Sivulle tulee myös lisää uroksia kun saan sitä työstettyä pikkuhiljaa. 

Jos joku uros kiinnostaa niin lähempiä sukutietoja saa minulta ja koiran elämästä tietoa omistajalta. Omistajan yhteystiedot saa minulta. Linkkejä siellä ei ole, mutta sukutaulun jokainen voi katsoa Kennelliiton Jalostustietojärjestelmästä. Tervetuloa katselemaan Joikhulan poikia.