HALLAN JA RASMUKSEN PENNUT SYNTYIVÄT 17.6.2018

Hallan lämpö laski Perjantaina 15.6 ja näin siis oli synnytys tapahtuman ensimmäinen vaihe avautuminen alkanut. Odottavan aika on aina pitkä ja odoteltiin ja odoteltiin ja aika vain meni .Kun mitään ei ollut tapahtunut Lauantai iltaan 16.6 mennessä otin yhteyden lääkäriin tilanteen tarkistamista varten. Näin lähdettiin illalla Vantaalle Eläinsairaala Aistiin, mukana oli myös Henna ja Aune. Tarkistuksessa kaikki ok, vielä homma kesken ja kalkki arvo normaali, sillä jos kalkkiarvo veressä onkin matala , ei supistukset lähde käyntiin. Palasimme kotiin odottelemaan. Kotona olimme siinä kymmenen aikoihin illalla. 

Yöllä yhden kieppeissä , Halla rupesi levottomaksi , vaikea olla ja kipeäkin, näytti että ponnistelisi jotain mutta supistuksia selkeästi ei tullut. Kokeilin myös tuntuuko pentua kanavassa , ei tuntunut . Asia oli hyvin epämääräistä, josta ei paljon ottanut selvää missä mennään. Tätä seurattiin jonkin aikaa ja levottomuus sessiot toistuivat n. 10min välein mutta ei supistuksia. Tässä vaiheessa tuli jo huoli ja otin yhteyden jälleen Aistiin , joka ei ottanut meitä vastaan vedoten siihen, että jos joudutaan operaatioon , ei heillä ole resursseja siihen , näin sitten soitto Evidensiaan ja taas porukka autoon ja menoksi. Halla oli rauhallinen matkan eikä vieläkään supistuksia , mielessä jo väikkyi tämä operaationkin mahdollisuus. Asetuimme sisälle ja saimme oman rauhallisen huoneen , mutta sitä ennen pentuvesi hulahtikin Evidensian vastaanoton lattialle. Iso kivi putosi sydämeltä kun lääkäri tutkimuksessaan kertoi, että tuntuu pennun jalka. Samassa alkoivatkin ne kauan odotetut supistukset, Aikaa oli kulunut melkein 2vrk. Nyt kaikki rupesikin sujumaan rivakasti ja jäimme sitten Evidensian tiloihin , sillä automatka kotiin olisi ollut hankala. Syntyi ensimmäinen pentu, tämä pentue ja odotus on ollut niin täynnä toiveita ,että maailman näki TOIVONSÄDE, 10min ja tulee toinen pentu, olin myös nähnyt unta monesti tästä ja toki uni oli TOIVORIKAS TOIVEUNI, ja kun toiveista puhumme on TÄHDENLENTO kaunis näky jolloin voi myös toiveita esittää. Näin oli kolmas syntynyt . Jälleen 10min ja saimme vastaanottaa pentusen , pentu oli poika joka pienin näistä , mutta maasta se pienikin ponnistaa ja TAHDONVOIMA , on kova sana. Sitten taukoa ja kun viimeinen pentu syntyy sanoin että tämä on nyt TAIVAANLAHJA. Tästä lähtivät pentujen nimet tulemaan, jotka suorastaan ryöppysivät päähän, tämä pentue pitää sisällään paljon rakkaita tunteitani. Pennut ja mamma Halla voivat hyvin.

Viikkokuvat tulevat tähän uutiseen , josta sitten näkee kuka on kukin. Pennut luovutetaan , eläinlääkärin tarkastamina , sirutettuina ja meidän hellässä huomassa kasvaneina. Luovutus ajoittuu 5.8.18 lähtien. Pennut ovat varattuja. Aunelle ja Hennalle iso kiitos avusta. 

Kuvassa mamma Halla ja pennut 1.5vrk vanhat. 

Hallan pennut 1vko ikäisenä >>>
Hallan pennut 2vko ikäisenä >>>
Hallan pennut 3vko ikäisenä >>>
Hallan pennut 4vko ikäisenä >>>
Hallan pennut 5vko ikäisenä >>>
Hallan pennut 6vko ikäisenä >>>
Hallan pennut 7vko ikäisenä >>>