KATSELMUS PELLO 28.4.2019

Katselmus oli tänä vuonna Pohjoisessa Pellossa asti , jonne minä en tälläkertaa päässyt lähtemään. Ei matka sinänsä , mutta Johkan pennut olivat syntymässä. Paljon ei Joikhuja mukana ollutkaan, paitsi yksi koiraherra Villi-Joikhu Hiljaa Hyvä Tulee, Hasse. Kiitos Hassen perheelle ja Hasse edustikin hyvin sillä Hasse tuli jo toistamiseen valituksi Kauneimmaksi Hännäksi , sillä sitä Hasse oli myös viimevuonna. Kyllä Hassen häntä on komea ja siinä on sitä jotain. Toivottavasti ensivuonna pääsen Katselmukseen ja ,että olisi Joikhuja paikalla. Ensivuoden Katselmus onkin lähempänä eikä Lapissa pohjoisessa ,niin ehkä siellä tavataan. Ohessa kuva Hassesta ja hänen arvostelu . Kuvan on ottanut ; Jonna Rahikainen. 

Arvostelu Tuomari Marjo Berg” 3,5 vuotias. Purenta ok. Kivekset ok. Komea uroksen pää. Hyvä kaula. Riittävät etukulmaukset. Hieman pysty olkavarsi. Leveä riittävän pitkä rintakehä. Hieman pitkä lanne. Hyvä lantio. Hyvät takakulmaukset. Hyvä häntä . Hyvä karvanlaatu. Hieman ahtaat takaliikkeet. Hyvät etuliikkeet. Tasapainoinen sivuliike. Säilyttää ylälinjansa. Miellyttävä käytös. ”

Villi-Joikhu Hiljaa Hyvä Tulee Hasse Vuoden 2019 Kaunein Häntä.