JOHKAN JA KUURAN PENNUT SYNTYIVÄT 30.4.2019

Tästähän kaikki alkoi, nimittäin astutuksesta. Oli kauhea ilma, kova tuuli ja viima ja muistaakseni ajoittain taisi sataakin jotain taivaalta eikä ollut lämmintäkään , mutta tuo TUULEN MYLLERRYS pörrötti koirien turkkeja siinä lemmenpuuhissa ,sillä olimme ulkona ja sattui olemaan pikku monttu juuri siinä missä pariskunta halusi olla , no minä montussa tukien koiria kun kiinni jäivät. Pariskunta sai toisensa ja se oli kuin TUULEN LUMOTTU LEMPI ja TUULEN KEVÄINEN KOHINA äänteli puissa. Niin saivat siis Tuulen pentue alkunsa. Mutta nyt itse synnytykseen. Johkan lämmön laskettua alkoi tietenkin odotus , joka tälläkertaa ei kestänyt niin kauan kuin edellisellä kerralla. Välit vain olivat pidemmät ja Johka sai tosissaan punnertaa pentuja ulos , jotka ei olleet ihan kirppuja. Johka oli tyynen rauhallinen ja pentu syntyy, on hiljaista, Johka ei ääntele ja onkin kuin TUULENKUISKAAJA, syntyy taas pentu ja toinenkin, minä toimin kätilön ominaisuudessa ja olen kuin TUULISIEPPARI.

Käsiin tupsahtaa pentuja. Johkan mamma Laura oli myös yön apuna ja siitä kiitos. Odotellaan taas , nyt onkin pitkä tauko ja Johka työntelee jälleen . Sitä kestää ja kokeilen, että tuntuuko pentua , tulossa on ja nyt tekisi Johkallekin hyvää käydä ulkona asioilla ja se edesauttaisi myös synnytystä . Näin tehdään ja mennään ulos talon viereen nurmikolle varusteena taskulamppu ja Johka tietenkin taluttimessa. Johka kykistyy ja tämä ei olekaan TUULESTA TEMMATTU juttu ,sillä nurmikolle tupsahti pentu. Olin varustautunut siihen , eikun pentu pyyhkeen sisään ja sisälle jatkamaan . Tämä saikin sitten aikaiseksi nopeutta sillä nyt tulikin TUULTA PURJEISIIN. Nyt olikin 7 pentua syntynyt ja vielä yksi tulematta. Taas tauko ja kaikki oli rauhallista , sitten se syntyykin ja se on kuin TUULEN TYYNI PIKNIKKI. Johka on raukea ja hoitaa pentujaan . Jälkisupistuksia tuli voimakkaina ja Johka varmaan itsekin ajatteli, että vielä on pentu, mutta kävimme sitten lääkärissä tarkistamassa ,että kaikki ovat tulleet.

Tässä tulivatkin pentujen nimet ja viikkokuvista näkee kuka kukin on. Viikkokuvat tulevat aina tähän uutiseen. Kaikki pennut ovat varattuja. Pentujen luovutus 7 vkon iässä on Juhannusviikolla 18.6.2019. Ohessa on ensikuva Johkasta ja pennuista, jotka ovat hiukan yli vuorokauden vanhoja. Pennuilla oman värisensä panta helpottamassa tunnistusta. 

Johka pentuineen . Pennut 1vrk vanhoja. 

Johkan pennut 1vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 2vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 3vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 4vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 5vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 6vko ikäisenä >>>
Johkan pennut 7vko ikäisenä >>>