PENTUTOIVEITA JOHKALLE JA KUURALLE 4.5.2019

Johka ja Kuura saivat toisensa molempien ollessa innoissaan. Johka on toiskertalainen ja Kuura ensikertalainen. Kauan ei kuono tutissut kun homma hoitui. Nyt on siis pentutoiveita. Johkan, Villi-Joikhu Mimmi Matkalla Maineeseen, oma sivu löytyy sukutaulut sivulta , jossa on kuvan kera myös enemmän tietoa. Kuura on oma kasvattini , siitä pentueesta ei ole käytetty ketään aikaisemmin , kun sisko sij.narttuni ei vain koskaan tullut kantavaksi. Nyt siis toivottavasti onnistuu ja pentue olisi Toukokuussa totta. Kuura on siis viralliselta nimeltään Villi-Joikhu Kuuraparta. 8 vuotias , reipas uros, jolla vauhtia riittää. Innokas kaikesta. Johka ei ole äänekäs, mutta Kuuralla on aina asiaa. Ei kuitenkaan mikään räksy ole. Energinen koira. Avoin ,ihmisläheinen . Kuura rakastaa kaikkia ihmisiä yli kaiken. Suhtautuu uusiin tilanteisiin ja paikkoihin rohkean pelottomasti. Varaukseton koiraherra. 

Johka käy sitten ultrassa Huhtikuun alussa ja se tieto tulee tähän uutiseen. Nyt peukut pystyyn. 

Peukutettu on , ja Johka kävi ultrassa eilen. Positiivinen tulos. Lääkäri laski useammankin kerran peräti 9 pentua. Tämä vielä kuitenkin tarkistetaan lähempänä ajankohtaa röntgenillä, vaikka tarkka ultraaja onkin. Nyt toivotaan ,että kaikki sujuu hyvin ja odotus jatkuu. Johka on käynyt röntgenissä ja pentuja laskettiin 8. Siis se luku nyt ainakin ja joskus voi toki olla joku piilossa sittenkin. Mutta iso pentue on kuitenkin tulossa. Nyt odotellaan ja toivotaan ,että kaikki sujuu hyvin. 

Villi-Joikhu Mimmi Matkalla Maineeseen , Johka Lonkat A/A , silmät terveet, kyynärät 0/0, polvet 0/0. Pompe terve polv. Dm terve polv. Pra-prcd terve. 

Villi-Joikhu Kuuraparta, Kuura. Lonkat A/A, silmät terveet, polvet ei voimassa, kyynärät 0/0. Pompe terve, Dm terve ja Pra-prcd terve.