HETTAN JA VIPEN PENNUT SYNTYIVÄT 20.6.2019

Aika jännää oli, kun Johkan pennut 7vko olivat lähdössä omiin koteihin ja miten sitten Hetta aloittaa. Johkan pennut lähti Keskiviikkona ja Hetta laski lämmön sitten alkuyöstä ja odotusta . Hettan ajoitus oli kyllä täydellinen. Hetta oli kyllä aika nopea ,sillä avautumisvaihe kesti vain 12 tuntia kun alkoi tapahtua. Apuna meidän Nekku 14v ja paikalle tuli myös Hettan emäntä Tuire, heille kiitokset. Hetta supisteli ja pian pentu syntyisi, tällä välin mietin itse alkua ja astutusta , miten kaikki sai alkunsa . Hettaltahan otettiin progenäytteet , jotta saadaan selville oikea astutus ajankohta. Arvo ei saa olla matala ,ei myöskään liian korkea , jolloin oletettavasti ei tulostakaan tule. Jälleen proge ja apua arvo olikin sujahtanut jo korkeaksi ja minulla oli töihin meno iltavuoroon ja astutus pitäisi olla nyt heti,ettei ole liian myöhäistä. Hätiin kutsuttiin kasvattaja gollega Crystal kennelistä Kati Tverin ja Vippe emäntineen matkasi meille ,jossa Kati hoiti astutusta ja minä töissä jännäsin miten menee, töihin sainkin tiedon ,että hyvin oli mennyt. Hetta työntää ja syntyy pentu, näissä mietteissä maailmaan syntyy TEMPUN TAITAVA TEKIJÄ , kuluu vartti ja syntyy toinen ja olen tietenkin TODELLA KIITOLLINEN, sillä ilman apua olisi voinut pentuhaaveet mennä sivu suun. Vain 10min. ja tulee kolmas pentu , ajattelen ja siunaan progea ja se on todellinen TIEDON VÄÄRTI. Kuluu puoli tuntia ja Hetta punnertaa, pentu syntyy ja jälleen mietin edellisiä astutus juttuja ja astutus oli kyllä TOTAALISESTI VIIMETIPASSA. Hetta on rauhallinen ,vaikka välillä äänteleekin kun pentu syntyy ja minä autan Hettaa. Kuluu puoli tuntia ja pentu on tulossa. Se syntyy ongelmitta ja on kuin TAIDOKAS TAIKAISKU. Vippe ja Hetta voivat olla ylpeitä katraastaan , mutta viisi pentua on syntynyt ja ultra näytti ainakin 7, joten odotus jatkuu. Mutta ei kauan, sillä 10 kuluttua jälleen Hetta työntää ja pentu syntyy , kun homma astutuksessa meni nappiin on maailmaan syntynyt pentu  TÄYDELLINEN TAKOJA. Vielä odotusta kun viimeinen pentu vielä tulossa, puoli tuntia myöhemmin se syntyy ja kaikki on mennyt tosi hyvin josta voi olla aina onnellinen ja tämä on kyllä kasvattajalle aina TÄHTIHETKEN TÄYTTYMYS.

Tässä olikin pentujen nimet. Viikkokuvista selviää kuka on kukin. Hetta on hyvä emä ja hoitaa pentujaan antaumuksella ja rakkaudella kuten minäkin. Pennut luovutetaan sirutettuina ja lääkärin tarkastamina. Luovutus on 8.8..19 lähtien kun pennut ovat 7vko:n vanhoja. Kaikki pennut ovat varattuja. Viikkokuvat tulevat tähän uutiseen kuten aiemminkin. Kuvassa Hetta pentuineen ,pennut 1vrk vanhat. 

Hetta ja pennut 1vrk. vanhat.

Hettan pennut 1vko ikäisenä >>>
Hettan pennut 2vko ikäisenä >>>
Hettan pennut 3vko ikäisenä >>>
Hettan pennut 4vko ikäisenä >>>
Hettan pennut 5vko ikäisenä >>>
Hettan pennut 6vko ikäisenä >>>
Hettan pennut 7vko ikäisenä >>>