PENTUTOIVEITA HETTALLE JA VIPELLE 22.6.2019

Hetta ja Vippe saivat toisensa kaikkien koukeroiden kautta , sillä juoksu eteni tosi nopeasti ja meinasi mennä ohi, Kiitos progetestien näin ei käynyt ja pentutoiveita siis on. Hetta on ensikertalainen 2v narttu ja Vipellä on yhdet aikaisemmat pennut. Nyt yritin Vipellä toistamiseen ,sillä aikaisempi yritys toisen nartun kanssa ei onnistunut josta voit lukea hiukan alempaa uutisista . Hettan oman sivun löydät sukutaulut sivulta. Astutus onnistui hyvin ja ultra on neljän viikon päästä ja tulos tulee tähän uutiseen. Toivottavasti Juhannus pennut ovat sitten totta. Hetta kävi ultrassa ja oli positiivinen tulos. Pentutuja on tulossa, laskettiin 7-8 , mutta Juhannuksena nähdään. 

Villi-Joikhu Jokitörmän Kaunotar, Hetta . Lonkat A/A, Silmät terveet, polvet 0/0 ja kyynärät 0/0. Pompe terve polv. perusteella, Pra-prcd terve ja DM kantaja. 

Taapanterin Toto, Vippe. Lonkat A/A, Silmät terveet , polvet tutkittu terveet ei enää voimassa, kyynärät 1/0. Pompe terve polv. perusteella, Pra-prcd terve polv. perusteella, . Dm terve polv. perusteella. 

Vipen luonteesta voit lukea alempaa uutisesta , jossa on Kuuran astutus uutinen. Kuurahan jäi siitä tyhjäksi. Vippe on edelleen aivan ihastuttava koira, jolle toivon nyt onnistumista Hettan kanssa. Pariskunta oli niin suosiollinen toisilleen. Pentueeseen voi tulla DM kantajia kun Hetta sitä on .Mutta tämän sairauden mahdollisuutta ei ole. Pentueesta myös sijoitetaan narttu , jos tunnet sellaisen asian omaksesi niin ota yhteyttä niin keskustellaan.