NANAN JA DION PENNUT SYNTYIVÄT 22.2.2020

Nanan lämpö laski Perjantai aamulla ja näin oli hommat eli avautuminen lähtenyt käyntiin. Se merkitsee aina pitkää odotusta ennenkuin synnytys lähtee käyntiin. Odottelua ja ulkona vain yltyi myrsky ja toki toivoin ,että ei mene sähköt. Sitäkin on koettu. Sähköt säilyivät, mutta myrsky senkun vain yltyi. Kiitos Aune kun olit yöseurana, sillä nukkumisesta ei tule mitään kun tietää avautumisen olevan käynnissä. Pihalla kävi puhuri ja kolina , kävin välillä keräämässä lyhtyjä talteen ja tuuli ehti rikkoa yhden, joka kieri pitkin pihaa ,samoin kävi koristekoiralle jonka tuuli rikkoi. Nanan kanssa kävimme useita kertoja yöllä ulkona kun mamma koiran piti päästä asioille ja siinä tilassa on hyvä myös kävellä. MYRSKYN RÄVÄKKÄ ROPINA kun vettäkin vihmoi. Siellä MYRSKYN TAIVALTAJA siis Nana ja minä. Odotusta läpi yön ja saimme vain odotella, Aune lähti aamulla kotiin ja sitten alkoikin tapahtua . Nanan supistukset olivat alkaneet ja edelleenkin se kauhea myrsky raivosi ulkona. Nana työnsi ja suht nopeasti syntyi ensimmäinen pentu, ja Nana päästi ison äänen ja tuumi MYRSKYN MYLVÄYS oli syntynyt. Sen jälkeen Nana olikin hiljaa, yleensä se on se ensimmäinen joka tien avaa sisaruksilleen tulla maailmaan. Minä kätilönä tarvitsen paljon kohdevaloa , joten olenkin ottanut otsalamppuni hyvään käyttöön. Tulee seuraava pentu maailmaan ongelmitta ja sitten käyn käsien pesulla ja katson peiliin , hieman räjähtäneen näköinen tyyppi otsalampun kera yön valvoneena ja tuli mieleen jostain kumman syystä suunnistus ja niin ymmärsin että MYRSKYN SUUNNISTAJA oli syntynyt ja tästä yhtälöstä lähtivät nimet. Odoteltiin seuraavaa ja ulkona MYRSKYN TAIPUMATON TUULI vaikersi mutta Nana ei ja pentu oli jälleen syntynyt. Tässä vaiheessa joukkoon liittyi Nanan emäntä Annastiina ja kiitos avusta todella paljon. Meillähän saa olla mukana sij.nartun synnytyksessä jos itse niin haluaa. Ultran mukaan oli 8 pentua ja odotus jatkui ja Nana oli nyt bongannut homman täysin ja tuli taas pentu ja niin oli syntynyt MYRSKYN BONGARI. Taas supistelee ja pentu syntyy, tuuli on kovaa ulkona ja välillä mietin ,että kunhan ei mikään puu kaadu ja päivänvalon tänä myrskyisenä päivänä oli nähnyt MYRSKYN BOFORI. Sehän on tuulen nopeus ja nopeaa se olikin. Sitä oli myös mamma Nanakin. Odoteltiin , Nana pesulle ja koplasin koiran ja totesin, että se on nyt tässä. Pentuja tuli siis 7. Narttuja 5 ja 2 urosta. Nämä ovat Nanan Myrskyn pentuja. 

Tässä tulivat myös pentujen nimet. Viikkokuvat tulevat tähän uutiseen kuten ennenkin ja silloin selviää tradition mukaisesti kuka on kukin. Pennut ovat luovutuksessa 11.4.20. Kaikki pennut ovat varattuja. Tätä ennen minä ja Nana annamme kaiken hellyyden ja rakkauden pentusille. 

Nana ja pennut kuvassa 1vrk, vanhat . 

Nanan pennut 1vko ikäisenä >>>
Nanan pennut 2vko ikäisenä >>>
Nanan pennut 3vko ikäisenä >>>
Nanan pennut 4vko ikäisenä >>>
Nanan pennut 5vko ikäisenä >>>
Nanan pennut 6vko ikäisenä >>>
Nanan pennut 7vko ikäisenä >>>