PENTUTOIVEITA UNNALLE JA TOPILLE 16.12.20

Syksy on jo edennyt pitkälle ja näitä suunnitelmiakin on odotettu. Yokon kanssa meni pieleen ja se siirtyi keväälle kun yllättäin hänen juoksu lipui ohi eikä sitten onnistunutkaan. Unna meinasi tehdä saman tempun , mutta oltiin valppaina ja näin sitten onnistui Unnan asia Topin kanssa ja pentutoiveita on. Unna on Villi-Joikhu Toivorikas Toiveuni päälle 2vuotias ensikertalainen näissä asioissa . Unnan sivun löydät sukutaulut osiosta kuvan ja muiden tietojen kera. Sulho Topi Villi-Joikhu Otollinen Tähtäys , oma kasvattini yli 3 vuotias ja oli kyllä nimensä mukainen. Topilla on yksi yksityinen pentue ennestään. Topi on reipas , energinen vilkas koira , joka reissaa perheensä kanssa usein Lapissa. Kiltti ja sopeutuvainen koira, jonka kanssa on helppo toimia. Haukkuu tarvittaessa toisille uroksille mutta ei rähjää vain päinvastoin tulee toimeen urosten kanssa. ” Topin perhe kertoo; Topi on hyväntuulinen, utelias ja valmis uusiin juttuihin. Osallistuvainen kaikkiin asioihin. Topi ei hauku turhan takia. Rohkea ja palautuu nopeasti yllättävistä tilanteista. Asuu maalla mutta solahtaa ongelmitta kaupungin vilinään. Lapsirakas. ”

Topi on ulospäin suuntautuva avoin koira, joka haluaa tutustua kaikkiin. Unna taas on pehmeä ja herkkä. He täydentävät toisiaan, kuten yhdistelmissä onkin ajatus. Pentue on myös Pompen , pra-prcd ja Dm :n suhteen kaikista näistä terve polveutumisen perusteella. Tästä se syksy siis lähtee ja toivotaan ,että tähän voi sitten kirjoittaa iloista ultra uutista Marraskuun puolivälissä. Peukut pystyyn. Pentueesta sijoitetaan narttu ja sijoitus perhe on jo sovittukin. 

Unna kävi tänään ultrassa ja kyllä pieniä on tulossa , lääkäri Päivi laski 6 pentua. Nyt jatkuu siis odotus. 

Villi-Joikhu Toivorikas Toiveuni, Unna. Silmät terveet , lonkat A/A, polvet 0/0, kyynärät 0/0. Pompen, pra-prcd ja dm:n osalta terve polveutumisen perusteella. 

Villi-Joikhu Otollinen Tähtäys , Topi. Silmät terveet, lonkat B/B, polvet 0/0, kyynärät 0/0. Pompen terve polveutumisen perusteella. Testattu Dm ja pra-prcd on terve.