PENTUSUUNNITELMIA VUODELLE 2021

Uusi vuosi on taas pyörähtänyt käyntiin ja niin on myös uusien suunnitelmien aika. Villi-Joikhu Omenankukka ,Lada hänelle on toiset suunnitelmat, urokseksi olen kaavaillut koiraa nimeltä Kevin. Ladan juoksuja odotellaan kesän korvalle. Mutta sitä ennen juoksuja odotellaan nartuille Villi-Joikhu Elämän Eväät, Yoko ja Villi-Joikhu Mietteliäs Matriarkka, Saga, johonkin Huhtikuuhun. Heille pentue on ensimmäinen. Heinäkuuhun juoksua odotellaan nartulle Villi-Joikhu Parhaat Parrasvalot joka on suunnitelmissa hänen toinen pentue. Tämä yhdistelmä on uusinta ja uros on siis Villi-Joikhu Viettien Vipinä. Tästä yhdistelmästähän minulla on kotona meidän Disa , joka onkin osoittautunut mainioksi koiraksi kera ihanan luonteen. Samaa voi sanoa sisaruksistakin. Villi-Joikhu Tuulen Myllerrys , Freija on myös tarkoitus astuttaa. Tässä lähimmät suunnitelmat tälle vuodelle, loppuvuonna tarkastellaan asioita uudestaan. Uroksina mainiten , FI JVA Villi-Joikhu Hiljaa Hyvä Tulee, Hasse, Nennikka veljekset Gurgu ja Gerges. Mutta aina on mahdollista ,että urokset vaihtuvat jos joku ei sitten millään onnistukaan. Kaikista onnistuneista astutuksista ja pentutoiveista tulee uutisiin tieto.