PENTUTOIVEITA SIRULLE JA HUKALLE 16.4.22

Sirulle Villi-Joikhu Tähtihetken Täyttymys , odotettiin myös juoksua Tammikuussa ja tulihan se sitten vihdoin ihan viimeisenä Tammikuun päivänä. Juoksu edentyi hitaasti , mutta vihdoin siinäkin päästiin sitten tosi toimiin. Siru on ensikertalainen nyt 2v.8kk vanha. Sirusta löydät lähemmät tiedot hänen omalta sivultaan, joka siis löytyy sukutaulut osiosta ja Sirun nimeä klikkaamalla pääset hänen omalle sivulleen.

Sulhoksi valikoitui Crystal Hongan Huima Humina eli Hukka, pian 4 vuotias koiruli ,jolla on yksi pentue entuudestaan. Hukka on lapsiperheen koira, joka asuu yhdessä isäkoiransa kanssa. Luonteeltaan Hukka on leikkisä, avoin ,sosiaalinen ja tulee toimeen hyvin toisten koirien kanssa sukupuolesta riippumatta. Miellyttämishaluinen, tottelevainen ja ruokaperso. Hukkaa pystyy pitämään ulkona myös irti. Perusterveenä ollut ei yliherkkyyksiä. Hukka on myös ketterä nopea ja taitava hyppääjä. Hukalla on myös hyvät hermot, eikä pienestä hetkahda.

Nyt toivotaan , että tulosta tulee ja ultrahan sen sitten näyttää miten on homma mennyt ja se tulos tulee kuten aina , tähän uutiseen. Pentueessa on Dm kantajuus mahdollisuus , koska Hukka on sen kantaja , Siru on siitä normigeeninen. Astutus sujui mallikkaasti ja hyvin onnistui, eikä Hukka paljon aikaillut, joten sen puolesta pentutoiveita siis on.

Siru kävi tänään ultrassa ja näkyi 5-6 pentua , joten iloisia uutisia ja Pääsiäispuppeleita tiedossa. Odotus jatkuu ja toivotaan ,että kaikki sujuu jatkossakin hyvin.

Villi-Joikhu Tähtihetken Täyttymys , Siru. Silmät terveet, polvet0/0, kyynärät 0/0, lonkat B/A, sydän ok, selkä: VA0, LTV1. Geenitestit: Pompe, Dm ja Pra-prcd terve polveutumisen perusteella, IFT122-PRA terveeksi testattu.

Crystal Hongan Huima Humina , Hukka. Silmät terveet (ppm ), polvet 0/0, kyynärät 0/0, lonkat A/A. Geenitestit: Pompen, Pra-prcd, IFT122-PRA terve polveutumisen perusteella. Dm kantaja. Kuva: Heli Nuikka.