DEMIN MUISTOLLE , SINUA KAIVATEN

Savujoen Sinivuokko , Demi

Demi syntyi 25.4.2012 ja muutit meille meidän laumaan kun olit 7vko vanha. Aika pian selvisi ,että olit hyvin pelokas, no vähän kaikkea kohtaan mutta eniten kaikki vieraat ihmiset olivat sinulle todella kauhistus. Yritin ratkoa ongelmaasi, mutta selvisi ,että sitä pelkoa ei voi poistaa se on ja pysyy. Siksi sinusta ei koskaan tullut toivomaani mamma koiraa, vaikka olisit ollut se todellinen ihanne emä. Olit aina kaikkien pentujen leikkitäti, välillä omien niitä omaksesi. Rakastit pentuja ja sinulla oli niihin pitkä pinna.

Pelkosi, pysyi ja sitä työstettiin todella paljon. Juoksu ajat aiheuttivat harmia ja niin sterilointi oli ajankohtainen ja se muutti hiukan asioita , jotkut pelot hiukan laimeni mutta pinna lyheni. Pentuja rakastit edelleen mutta et halunnut aikuisten tai riekkuvien koirien härkkivän nenäsi edessä. Silloin sanoit painavan sanasi. Tämän tiesin , joten se ei ollut ongelma. Meille kehittyi ihana suhde, sillä rautainen luottamus oli elinehto. Me pärjäämme yhdessä. Monesta pelkäävästä koirasta voi tulla ns. pelkopurija ja sitä minä en halunnut, vaan suhteemme kehittyi niin luottamukselliseksi ,että minun ei tarvinnut pelätä sinun käyvän kenenkään kimppuun. Otit sitten mielummin pakoreaktion ja kaikki sujui kun sinulle antoi oman tilan. Olit hellä rakastava ja tulit toisten koirien kanssa ihan hyvin toimeen. Elämässäsi sinulla oli 6 ihmistä joita et pelännyt ja kyllä sinun häntä pyöri kuin ropelli kun nämä ihmiset tulivat ja menit sitten rapsutettavaksi. Siihenkin piti tehdä kuitenkin paljon työtä. Jälleen se rautainen luottamus meidän kesken oli avainasemassa. Muistit myös aina muistuttaa ,jos rakastamasi aamujuusto joskus unohtui , niin minulta mutta ei sinulta. Silloin tökit kuonolla ja hyrräsit keittiössä katsoen jääkaappia.

Vuosi sitten sinulla todettiin nivelrikkoa lonkissa ja myös etujaloissa, lääkitys oli jatkuva mutta pärjäsit hyvin ja olit oma iloinen itsesi. Saimme hyvän vuoden yhdessä. Nyt kuitenkin 12.4.22 tapahtui romahdus kunnossasi ja selvisi ,että on tullut äkillinen verenvuoto vatsassa ja mitään siinä ei voinut tehdä, muuta kuin päästää sinut taivaan kotiin. Raskas päätös mutta oikea. Nyt ei sinulla ole enää kipua ja kärsimystä. Onneksi sairastelu ei kestänyt kauan. Nyt sinua jäi kaipaamaan oma laumasi ja minä. Kaipaus on suuri ja suru myös, mutta elät muistoissani ikuisesti. Näiden 10 yhteisen vuoden aikana opetit minulle paljon ja myös opin. Kiitos yhteisestä ajasta rakas Demi ja hyvää matkaa sateenkaarisillalle toisten luo. Pihalla on hauta jossa on muutkin kaverisi ja sinne heidän viereen pääset. Kiitos Demi.