SIRUN JA HUKAN PENNUT SYNTYIVÄT 15.4.22

Sirun pennut puoli päivää vanhoina.

Synnytyksen odottaminen on aina pitkällistä ja kun sitten päästään siihen tilanteeseen,että lämpö on laskenut tietää ,että odotus kestää enää n. vuorokauden. Näin nytkin Sirun lämpö laski Torstaina ja siitä sitten odotusta ja odotusta. Sovittu oli ,että Aune kätilö tulee taas seuraksi. Yö meni vain torkkuessa ,sillä ei sitä osaa nukkua. Yö meni vielä kaikkien koirien kanssa kimpassa , no siihen asti kun meidän Diia joka rakastaa pentupesiä, alkuun se oli siinä ja Siru oli valloittanut sängynalusen ja katseli että jees, Diia poistui eteiseen ja kun yritti tulla takaisin niin Siru syöksyi portille kuin PORTINVARTIJA ja kertoi Diialle ,että parempi kun et tule. Sitten oltiin omassa rauhassa ja portti kiinni. Perjantai aamu se pitkäperjantai valkeni ja ajattelin ,että kuinka pitkä se mahtaa ollakkaan. Mutta kovin pitkälle ei tarvinnut odotella , kun supistukset alkoivat. Aunekin saapui paikalle. Siru ponnisteli hiukan yli tunnin ja pentu on näkyvissä, tulee jalat edellä. Autan Sirua ja pentu tulee ulos ja Siru on rauhallinen ja reipas. Takatalvi on vaihtunut hienoon ilmaan ja päivänvalon näki PÄIVÄNPAISTE. Homma jatkuu ja kuluu vain 10min kun jo seuraava pentu on näkyvissä, aivan ihanaa päiväs aikaan ja niin tupsahtaa maailmaan PÄIVÄN PIRISTE. Kolmas syntyy 20min myöhemmin , saaden nimensä Siru mamman mukaan. Jälleen Siru ponnistaa ja 14 min myöhemmin syntyy pentu , jonka ääni on kuin PALOSIREENI, se kiljuu, että” kuulkaa maailma täältä minä tulen. ”

Sitten tulee luova tauko ja Siru lepää. Kunnes alkaa jälleen ponnistelut ja pentu syntyy , se on hohtava väriltään kuten tuossa pihalla on PAJUNKISSA, onhan nyt Pääsiäinen. Ultrassa varmasti oli 5 ja niin se piti paikkansa. Näin myös nimet tulivat ja viikkokuvista sitten selviää kuka on kukin ,sillä haluan aina vähän mutustella nimiä, sillä mitään erityistä nimiskaalaa ei valmiina koskaan ole.

Pentueesta siis narttu lähtee sijoitukseen , joka on sovittu ja kaikki pennut on varattuja. Pentujen luovutus ajoittuu Kesäkuun alkuun. Viikkokuvat tulevat tähän uutiseen , josta voi seurata pentujen kehitystä. Pentuja on siis 2 narttua ja 3 urosta. Kiitos myös Aunelle taas kivasta seurasta ja avusta.

Sirun pennut 1 vko ikäisenä
Sirun pennut 2 vko ikäisenä
Sirun pennut 3 vko ikäisenä
Sirun pennut 4 vko ikäisenä
Sirun pennut 5 vko ikäisenä
Sirun pennut 6 vko ikäisenä
Sirun pennut 7 vko ikäisenä