PENTUTOIVEITA SAGALLE JA ONNILLE 13.6.2022

Saga ,Villi-Joikhu Mietteliäs Matriarkka ja Onni, Villi-Joikhu Parempi Onni saivat toisensa ja pentutoiveita toivotaan. Saga on kokenut mamma, jolla on ollut pennut aikaisemminkin ja Onni samoin kokenut uros, jolla on kahdet jälkeläiset. Toiset yksityiset ja toiset kennelissä, josta on myös jatkoa. Onni on 8vuotias viriili poika, joka on kovin innokas tyttöjen perään, toisia uroksia ei niinkään aina siedä, silloin tulee painava sana. Onni on toimeen tuleva ja avoin ihmisiä kohtaan , ystävällinen ja rakastettava koira herra. Iloinen aina. Saga on puolestaan tänä vuonna 4vuotta täyttävä koira leidi. Sagan omat sivut kuvan kera löydät sukutaulut sivulta ja nimestä klikkaamalla tulee hänen oma sivu. Siellä on lähempää tietoa.

Pentueesta sijoitetaan narttu. Pentue on Pompen, Pra-prcd:n ja IFT122-pra:n suhteen terve polveutumisen perusteella , mutta Dm kantajuus on mahdollinen sillä Onni on dm kantaja kun taas Saga on siitä polveutumisen perusteella terve. Saga käy ultrassa neljän viikon kohdalla Toukokuun alkupuolella ja toivotaan ,että siellä paaperoita näkyisi. Ainakin siihen on hyvät mahdollisuudet. Ultratulos tulee tähän uutiseen sitten ajallaan.

Saga on käynyt ultrassa ja tulos on positiivinen. Lääkäri Päivi laski 5 pentua. Nyt odotus jatkuu ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

Villi-Joikhu Mietteliäs Matriarkka , Saga. Silmät terveet, lonkat A/A, polvet 0/0, kyynärät 0/0, sydän ok ja selkä: VA0, LTV0, SP0. Pompen, Dm, Pra-prcd, ja IFT122-PRA terve polveutumisen perusteella.

Villi-Joikhu Parempi Onni, Onni. Silmät terveet, lonkat B/B, kyynärät 0/0. Pompen terve polveutumisen perusteella, Pra-prcd ja IFT122-PRA testattu on terve. Dm kantaja.