PENTUTOIVEITA ELDIKSELLE JA TEDDYLLE 10.8.2022

Vihdoin juoksu tuli , joka olikin myöhässä. Viime kerta meni pieleen ja nyt uusi yritys samalla uroksella mutta kuitenkin varman päälle, sillä kokenut uros oli varalla. Ei edelleenkään onnistunut, joten sitten tarvittiin sitä kokemusta. Sijoitusnartulla on rajoitettu aika , joten onnistumista odotettiin. Vihdoin kaiken työn jälkeen onnistuttiin ja sitten homma kävikin säpäkkään tahtiin. Kyseistä urosta käytin vuosi sitten nyt siis toiselle nartulle. Eldis on ensikertalainen jolla ei ole jälkeläisiä ja pentueen isä on kahden pentueen isä , minulla siis ne toiset pennut. Eldiksestä eli Villi-Joikhu Elohopea löydät lähemmät tiedot hänen omalta sivultaan.

Sitten pentueen isä on Crystal Kanerva Kallion Kulkija Teddy. 4 vuotias viriili koiraherra. Lapsiperheen koira ja hyvin toimeentuleva. Kun kelaat vuoden 21 uutisia niin löydät myös sieltä tietoa Teddystä uutisesta pentutoiveita Yokolle ja Teddylle. Nyt voidaan olla iloisia ,että astutus onnistui ja siten pentutoiveita on. Pentueesta sijoitetaan narttu. Toivotaan ,että tulee pikku paaperoita ja ultra on tuossa Heinäkuun alkupuolella, jolloin asia vielä varmistuu. Tulos tulee tähän uutiseen. Pentueessa on Dm kantajuus mahdollista. Eldis on kantaja kun taas Teddy on normigeeninen. Eldiksellä on selkä lausunto niin partneri on 0-selkäinen. Nyt siis peukutetaan pariskunnalle positiivista tulosta.
Eldis kävi ultrassa eilen ja kyllä tulos on positiivinen. Lääkärin oli vähän vaikea laskea tarkkaan , sillä nyt oli lomien vuoksi kulunut aikaa lähes 5vko , kun 4 vko on paras aika ultrata. Mutta aika tarkka Päivi lääkäri on ja pentuja oli useita ja Päivi laski 7-8. Sitten näemme mitä tuleman pitää. Nyt odotellaan edelleen.

Villi-Joikhu Elohopea, Eldis. Silmät ok, vas. silmässä pieni mrd poimu. Lonkat B/A, polvet 0/0, kyynärät 0/0, Selkä: LTV1, VA1. Pompen, Pra-prcd polveutumisen perusteella. IFT122-pra terve testattu. DM kantaja.

Crystal Kanerva Kallion Kulkija, Teddy. Silmät ok puhtaat, polvet 0/0, kyynärät 0/0, Lonkat B/B, Selkä: VA0, LTV0, SP0. Pompe, Pra-prcd, Dm ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella. Kuva: Minna Nummi.