SAGAN JA ONNIN PENNUT SYNTYIVÄT 10.6.2022

Saga on toissynnyttäjä ja näin oli vertailu kohde edelliseen. Lämpö laski juuri niin kuin edelliselläkin kerralla ja avautuminen oli silloin 10t joten niin nytkin. Supistukset tulivat hyvin ja voimakkaina. Edellisellä kerralla kesti 1t supistusten alkamisesta kun ensimmäinen pentu tuli maailmaan. Nyt oli kulunut jo 2tuntia ja ylikin melkein 3. Kokeilin missä mennään ja tunsin kanavassa pennun , mutta jotenkin oli tunnusteltaessa kramppi ja kiristys, eikä pentu tullut ulos. Aune oli tullut tapansa mukaan meille ja kiitos Aunelle, sillä lähdettiin yöllä kohti Eläinsairaala Aistia. En halunnut enää odotella kauemmin. Käytin ensin Sagan pihalla pissalla ennen lähtöä ja Saga kuin tietäen tämän asian, että apua tarvitaan pyrki Aunen sekä minun autoon , kuin sanoen ,että mennään jo. Fiksu koira.

Ajettiin aika haipakkaa ja Saga supisteli koko ajan aika voimakkaasti. Sitten tuli vastaan matkan varrella asfalttityömaa ja jouduttiin jonoon pysähtymään. Meillä oli kuitenkin vähän niinkuin kiire. Avasin auton oven ja huutelin tilanteen liikenteen ohjaajalle , ja hän rupesikin kuuluttamaan radiopuhelimeen ja järjesti meidät pian jatkamaan matkaa kohti Aistia. Paljon kiitoksia hänelle. Jonoa ei lääkärissä ollut , joten tilanne tarkistettiin pikaisesti. Sitten pentu syntyikin. Automatka ehkä oli saanut krampin laukeamaan ja niin syntyi pentu , joka olikin aika kookas , joten se varmasti myös asiaan vaikutti. Siis ensimmäinen oli syntynyt. Päivystyksessä olokaan ei mitään halpaa ole, joten siinä sitten oli maailmassa iso pentu , ja nimet lähti siitä. KULLANKALLIS oli meidän keskuuteen putkahtanut. Totesimme ,että voimme lähteä kotiin ja jatkaa synnytystä siellä, mutta Saga oli eri mieltä, sillä supistelu voimistuu ja taas syntyy pentu KULTAPALA, Aistin huoneen lattialle. Tehdään lähtöä kotiin ja ennenkuin päästää matkaan tulee pentu maailmaan. Ollaan niinkuin tehty tälläinen matka ja KUNNIAKIERROS tässä synnytyksen lomassa. Vihdoin päästää autoon ja kotimatka alkaa. Aune ajaa ja minä olen takapenkillä Sagan ja pentujen kanssa. Supistelu alkaa jälleen ja pentu syntyykin autoon matkalla kotiin ja on aivan ihana kaunis ilma ja jopa valoakin riittää, eipä silti taskulamppu on vakio varuste. Näin syntyi KOMEA KESÄAAMUN KAJO.

Päästään kotiin ja asetutaan pentulaatikkoon ja odotellaan. Nyt rauhoittuu Saga hoitamaan pentuja ja nukkuu. Pesulle ja koplaan Sagan ja totean ,että nyt se oli tässä. Pentuja syntyi siis 4. Uroksia 2 ja narttuja 2. Kaikki pennut ovat varattuja. Jaaha tuossa tulivatkin nimet. Kuten aina mutustelen niitä ja kuka on kukin selviää viikkokuvista viikon kuluttua. Ne tulevat tähän uutiseen kuten aina.

Pentueesta sijoitetaan narttu jolle on jo perhe valmiina. Pentujen luovutus on 29.7.22 lähtien.

Sagan pennut vajaa 1vrk vanhoina.

Sagan pennut 1 vko ikäisenä
Sagan pennut 2 vko ikäisenä
Sagan pennut 3 vko ikäisenä
Sagan pennut 4 vko ikäisenä
Sagan pennut 5 vko ikäisenä
Sagan pennut 6 vko ikäisenä
Sagan pennut 7 vko ikäisenä