PENTUTOIVEITA FREIJALLE JA REMILLE 1.9.2022

Edellinen kerta meni pieleen kun Freija Villi-Joikhu Tuulen Myllerrys olikin tyhjä ja pentuja ei tullutkaan. Sitten miettimään uutta suunnitelmaa, ja nyt kun seuraava juoksu tuli niin uusi yritys ja toivottavasti nyt paremmalla onnella. Uros on vaihtunut omaan kasvattiin, jota olen kerran aikaisemmin käyttänyt. Proget ok, ja astutus sujui kuin rasvattu, molemmin puolin. Kiire oli molemmilla toistensa kohtaamiseen tämän homman merkeissä. Mutkia matkaan aiheutti Freijan silmätarkin umpeutuminen , joka oli minulta jäänyt huomaamatta, mutta onneksi ,vaikka kesäaika onkin ja lomat pyörii, niin saatiin kaikkien mutkien kautta silmätarkki uusittua ja terveet olivat, ja siitä sitten vain suoraan hommiin. Kaikki ei aina mene ihan putkeen ,mutta nyt toiveita on ja pidetään peukut pystyssä ,että nyt tulee tulosta. Ultra on jälleen 4vkon kohdalla. Tulos tulee uutisiin.

Freijasta löydät lähempää tietoa hänen omilta sivuilta sukutaulut. Sulho on oma kasvattini nyt juuri 6v täyttänyt Villi-Joikhu Verraton Oivallus, Remi. Kahden pentueen isä ja edellisestä on kulunut aikaa 2vuotta. Toivon todella että tuo nimi olisi enne ja tämä homma olisi Verraton Oivallus. Remi on todella mukava koira ja hänen jälkeläiset on ihania ja mukavia terveinä pysyneitä kuten Remi itsekin. Remi tykkää lapsista ja tulee hyvin toimeen paitsi toiset urokset ei kuitenkaan ole hänelle mieleen. Pentue on Pompen, Dm , Pra-prcd:n suhteen terve polveutumisen perusteella, mutta IFT122-pra kantajuus on mahdollista sillä Freija on sen kantaja. Nyt jännittyneenä siis odotellaan tulosta ja toivotaan parasta.

Freija kävi tänään ultrassa nyt jippii se näytti positiivista. Freija on siis kantava. Lääkäri laski 5 pentua ja mahdollisesti kuudes mikäli ei ollut peilannut yhtä pentua kaksi kertaa. Vähän hankala laskea olivat lähekkäin. Nyt siis odotus jatkuu.

Villi-Joikhu Tuulen Myllerrys , Freija. Silmät juuri tarkastettu terveeksi, Lonkat A/A, kyynärät 0/0 , polvet 0/0 (ei voimassa.) Pompen, Dm ja Pra-prcd terve polveutumisen perusteella. IFT122-pra kantaja.


Villi-Joikhu Verraton Oivallus, Remi. Silmät terveet ja Lonkat A/A. Pompen, Dm terve polveutumisen perusteella. Pra-prcd ja IFT122-pra testattu terveeksi.