PENTUTOIVEITA AAJALLE JA HALTILLE 9.1.2024

Aajan, Villi-Joikhu Ystävyyden Ydinajatus, juoksua oli jo odoteltu Syyskuuhun , mutta tuli myöhässä mitä oli ajateltu. Mutta sitten tuumasta toimeen mitä oli suunniteltukin. Aaja oli täällä astutus reissun ajan ja kun hetki koitti matkattiin sulhon luo ja hyvinhän se onnistui. Aaja olikin kovin innostunut otti päivinä ja niin oli myös Haltikin innoissaan. Pariskunta leikki ennen puuhaan ryhtymistä ja homma hoitui. Nyt onkin pentutoive tehty ja toivotaan, että ultra sitten näyttää positiivista aikanaan. Se tulos tulee sitten tähän uutiseen.

Aaja on ensikertalainen 2v 9kk vanha ja hänestä voit tarkemmin lukea hänen omalta sivultaan sukutaulut osiosta. Nimeä klikkaamalla tulee oma sivu esiin. Jos haluat katsella narttulinjaa taaksepäin katso sukutaulussa nimiä , monet ovat sijoitusnarttujani ja he löytyvät myös sukutaulut osiosta samalla tavalla.

Halti, Villi-Joikhu Ideaali Ihme on oma kasvattini, nyt 2v 4kk iältään ja ensikertalainen myöskin. Halti on luonteeltaan avoin, ihmisrakas , lapsirakas sosiaalinen , iloinen vilkas koiruus, joka tulee myös hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Ehkä joku uros joskus on, jolle pitää haukkua. Toisaalta on myös herkkä puoli, ei mitenkään haittaavasti. Hän on lapinmatkaaja ja kaikessa mukana. Ehkä hiukan äänekäs. Aaja sitä vastoin ei ole kauhean äänekäs koira. Haltin perhe kuvailee häntä näin: ” Kiltti, herkkä, rohkea. Sosiaalinen, tulee erittäin hyvin toimeen lasten kanssa ja on kaikkien kaveri. Innostuu helposti, älykäs, oppivainen ja ymmärtää puhetta hyvin. Erittäin kiinnostunut ympäristöstään ja leikkisä. Nauttii läheisyydestä, viihtyy ihmisten keskellä ja perheen keskipisteenä olemisesta. Suhtautuu vieraisiin ihmisiin ystävällisesti. Haluaa myös tutustua toisiin koiriin.”

Pentue on Pompen, Dm:n , Pra-prcd:n ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella. Pentueesta sijoitetaan narttu. Sijoitusperhe on jo tiedossa. Aaja kävi ultrassa ja tulos on positiivinen , pentuja on tulossa. Lääkärin mielestä nyt 5 pentua , mutta aina on muistettava ,että tulos voi myös heittää suuntaan toiseen. Nyt odotus siis jatkuu.

Villi-Joikhu Ystävyyden Ydinajatus, Aaja Silmät terveet, polvet 0/0, Lonkat B/A, kyynärät 0/0, sydän ok ja selkä: LTV0 , VA0. Pompen, Dm, Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella.

Villi-Joikhu Ideaali Ihme, Halti. Silmät terveet, polvet 0/0, Lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä: LTV0, VA0. Pompe, Dm , Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella.