HALLAN JA VÄINÖN PENNUT SYNTYIVÄT 12.10.2023

Niin kuin aina, se on odottamista, että koska avautuminen lähtee alkuun ja varsinainen synnytys alkaa. Lämpöjä mittaillen , joka oli Hallalle haastavaa , mutta kuitenkin aina seurattava juttu. Päätin ,että en aivan tiheään mittaile, mutta lämmönlasku kuitenkin pitäisi mieluusti saada kiinni. Hallan lämpö oli laskusuunnassa ja tulos 37.1 , mutta ei alle 37, johon se yleensä menee. Tarkkailin käytöstä ja asioita , Halla söi hyvällä ruokahalulla ja oli rauhallinen. Pieniä merkkejä oli näkyvissä muuttuvasta tilanteesta ,mutta en aivan varma ollut onko avautuminen käynnissä vai ei. Käytös muuttui ja päättelin että kyllä se on käynnissä.

Odotusta , Aune oli luvannut jälleen tulla seuraksi ja avuksi , mutta joutuikin lähtemään aamulla Lahteen käymään , pikaisesti mutta kuitenkin. Sovittiin, ilmoittelen mitä kuuluu. Halla makoili rauhassa ja minä tein pikkupuuhia ja kävin katsomassa Hallaa , joka tykkäsi olla sängyn alla ja oli lelukopasta kerännyt pehmoleluja sinne , sieltä löytyi pupuja ja harmaa pesukarhu. Supistukset sitten alkoivatkin ja soitin Aunelle, joka lähti tulemaan meille, oli jo kotiutunut Lahden reissulta. Tällä välin Halla oli itse mennyt pentupesään ja supistukset tulivat hyvässä tahdissa, asettui sitten makuulle ja kun supistukset tulivat ,niin Halla otti maaten jaloillaan vauhtia pentulaatikon reunoista ja pyöri kuin KARUSELLIN KARKELO, 20min supistusten alkamisesta tuli ensimmäinen pentu. Aune oli jo ehtinyt kaveriksi ja hyvä niin, sillä Halla tuppasi käyttämään vähän hampaitaan tämän pennun tullessa. Heti perään putkahti toinen pentu , ja kun on mamma perheonni niin pentu sai nimekseen KITKATON KOTIAPU, tulee tauko siinä 50 min ja jälleen Halla aloittaa karuselli pyörityksen, se tietää pennun tuloa. Kyllä vain päivänvalon näkee KEPEÄ KEPLOTTELIJA. Vajaa 10min kuluu ja karuselli pyörii tulee pentu KUJEILEVA KOTIHENGETÄR. Tulee tauko ja aika tuntuu pitkälle. Edellisestä pennusta on kulunut lähes tunti , supistuksia tulee ja karuselli pyörii. Pentu syntyy ongelmitta saa nimekseen KESTÄVÄ KIINTYMYS.

5 pentua on nyt maailmassa ja Halla hoitaa, supistuksia tulee ne ovat aika voimakkaita ja pohdin onko tulossa joku vielä , ultrahan arveli 6:tta pentua. Odotellaan, supistelee ja käytän Hallaa pissillä ja koplaan en tunne pentuja , kokeilen vielä sisältä enkä tunne pentuja sielläkään. Päätän kuitenkin supistusten ollessa voimakkaita lähteä tarkistamaan asian , ennen kuin tulee yö. Lähdetään porukalla Kaisalle ja pentuset ovat mukana. Kaisa lääkäri katsoo ultran ja pentuja ei ole. Nämä 5 ovat kaikki. Jälkisupistukset olivat vain tosi voimakkaat. Mielestäni on hyvä asia tarkistaa , niin ei tarvitse arvailla ja miettiä . Lähdetään kotiin ja Halla asettuu puhtaaseen pesään pentuineen niitä hoitamaan. Iso kiitos taas Aunelle kun jaksaa olla kaverina. Nyt tätä kirjoittaessa pennut ovat 2päivää vanhoja.

Eilen sitten sattui hassu juttu. Halla haukkui alakerrassa ja takkahuoneen portti oli kiinni , muut juuri menneet ulos. Menin katsomaan mikä on hätänä ja aukaisin portin ajatuksella ,että Halla haluaa yläkertaan. Halla katsoi minua ja marssi suoraan eteiseen lelukopan luo ja katsasteli sitä valiten sieltä sitten harmaan pesukarhulelun , marssi takaisin takkahuoneeseen ja vei sen pentupesään. Asettuen itse sinne myös. Kysyin Hallalta ,että onko luku nyt täysi , Halla asettui vilkaisten minua hoitamaan pentujaan ja nyt on harmaa pesukarhu siellä jonon jatkona. Minä olin kerännyt ne pois takaisin lelukoppaan pentujen syntymän myötä. Halla oli eri mieltä.

Pentuja on 5. Narttuja 4 sekä 1 uros. Soopelia, mustaa valkoisin merkein. Pentujen luovutus lähtee 30.11.2023. Tähän uutiseen tulee viikkokuvat ja viikon kuluttua tiedetään jälleen kuka on kukin. Nimet tulivat jälleen päähän vailla mitään ennakko mietteitä. Ne vaan sitten tulee. Hallan pennut ovat varattuja.

Kuvassa Halla mamma ja pentuset 1vrk vanhoina.

Hallan pennut 1 vko ikäisenä
Hallan pennut 2 vko ikäisenä
Hallan pennut 3 vko ikäisenä
Hallan pennut 4 vko ikäisenä
Hallan pennut 5 vko ikäisenä
Hallan pennut 6 vko ikäisenä
Hallan pennut 7 vko ikäisenä