PENTUTOIVEITA ELLELLE JA HAVULLE 20.4.2024

Ellen Villi-Joikhu Toiveiden Tassuttelija, juoksua oli odotettu ja tuli ehkä vähän viiveellä ja sitten toimeen. Ellen asiat hoidettiin nyt omasta kotoa käsin , kun meillä on Aaja pentuineen niin ei tullut mitään ylimääräistä hässäkkää. Proget kun oli kohdillaan oli aika tavata sulho , joka sitten tulikin meille, on rauhallisempaa kuin vilkkaassa Helsingissä. Sulho on ensikertalainen Villi-Joikhu Puskan Ponnekas Pohatta eli Havu. Astuminen sujui hyvin , ihan nimen mukaisesti ja nopeasti ensin vähän tunnustellen ja harjoitellen. Näin siis pentutoiveita on kevääseen.

Elle on ensikertalainen 2v. 8kk ikäinen narttu ja hänen tietoja lähemmin löytyy sukutaulut osiosta, kun kelaa hänen nimen kohdalle niin takaa löytyy Ellen oma sivu. Samasta osiosta löytyy myös Ellen narttulinjaa taaksepäin ja ne löydät samalla tavalla.

Villi-Joikhu Puskan Ponnekas Pohatta , Havu on myös ensikertalainen ja ikää on 3 vuotta. Havu on erittäin tottelevainen ja pysyy hyvin irti. Kiltti ja lempeä mutta samalla kuitenkin toimelias. On lapsiperheen koira ja perhe kuvaa Havua lapsiperheen unelmaksi. Vilkas ja leikkisä. Kaikessa mukana.

Pentue on Pompen, Dm:n , ja Pra- prcd:n osalta terve polveutumisen perusteella . IFT122-pra kantajuus on mahdollinen , sillä Elle on sen kantaja. Pentueesta sijoitetaan narttu. Ultrassa Elle tulee käymään neljän viikon päästä ja sitten nähdään mikä on tilanne, se tulos tulee tähän uutiseen. Toivottavasti näyttää positiivista.
Elle kävi ultrassa ja on kyllä kantava , mutta ultra näytti vain 1:n pennun. Eli isoa pentuetta ei ole tulossa ja tämä varmistetaan röntgenillä n.viikkoa ennen laskettua aikaa. Toivottavasti siellä olisi kaverikin, mutta se varmistuu sitten.

Villi-Joikhu Toiveiden Tassuttelija, Elle. Silmät terveet, Lonkat A/A, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, sydän OK, Selkä: VA0 , LTV0. Pompen , Dm, ja Pra-prcd terve polveutumisen perusteella, IFT122-pra kantaja.

Villi-Joikhu Puskan Ponnekas Pohatta, Havu. Silmät terveet (ppm-iris), Lonkat A/A, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, Selkä: VA0, LTV0. Pompen, Dm, Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella. Kuva : Kiira Pettersen.