PENTUTOIVEITA NÖPÖLLE JA NUCALLE 30.4.2024

Nöpön Villi-Joikhu Ilon Päivä, juoksua odoteltiin ja ehkä oli vähän myöhässäkin edelliseen verraten ja aina se sieltä tulee , kuten nytkin. Proge olikin kerrasta kohdallaan ja niin toimeen. Eikä tarvittu uusinta näytteitä. Sulhoa oli vähän vaihdettukin ja varasulhokin oli , mutta sitä ei sitten tarvittukaan. Molemmat ovat ensikertalaisia. Sulho on aika lähellä ja Nöpön homma hoidettiin hänen kotoaan käsin , minä sitten sukkuloin Kirkkonummen ja Siuntion väliä.

Sulho on kasvattini Villi-Joikhu Sydämeni Valinta, Nuca. Joka on 2v 4kk, Kekseliäs, toimelias koiruus jolla on laajalti harrastuksia. Agility, Flyball, nenätyö ja uiminen myös. Vauhtia siis on riittämiin. Haukkuu kun on asiaa. Elelee toisen uroksen kaverina ja on hyvin sosiaalinen ja toimeen tuleva. Nuca on myös palkittu Katselmuksissa Helsinki v. 22 sekä Muurame v. 23 ollen loppukehässä nuorten urosten 2:n. Nuca on myös kunnostautunut lammaspaimennus asioissa. On suorittanut hyväksytysti Paimennustaipumus kokeen PAIM-T-L.

Astuminen sujui alta aikayksikön vain minuutti pari ja olivat kiinni. Nuca tietää mitä tekee. Nuca on siis ensikertalainen kuten morsio Nöpökin.

Nöpöstä 2v7kk löydät lähempää tietoa sukutaulut osiosta, nimeä klikkaamalla tulee esiin hänen oma sivu ja myös sukutauluista voit katsella narttulinjaa taaksepäin.

Pentue on Pompen, Dm:n , Pra-prcd:n ja IFT122-pra: n suhteen terve polveutumisen perusteella. Pentueesta sijoitetaan narttu. Nöpö käy ultrassa neljän viikon kieppeissä ja sitten nähdään mikä on meininki. Toivotaan onnea ja positiivista tulosta. Tulos tulee tähän uutiseen.
Nöpö kävi tänään ultrassa ja meillä huono tuuri jatkuu. Nöpö on kantava , mutta ultra näytti vain yhden pennun. Asia tarkistetaan n.viikkoa ennen laskettua aikaa röntgenillä, jotta saadaan varmistus tähän.

Villi-Joikhu Ilon Päivä , Nöpö. Silmät terveet, Lonkat A/B, Kyynärät 0/0 , Polvet 0/0, sydän ok. Selkä: VA0 LTV0. Pompen, Dm , Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella.

Villi-Joikhu Sydämeni Valinta , Nuca. Silmät terveet. Lonkat A/A, Polvet 0/0, Kyynärät0/0, Selkä: VA1, LTV0. Pompen, Dm, Pra-prcd ja IFT122-pra terve polveutumisen perusteella.