DONNAN MATKA SATEENKAAREN TOISELLE PUOLELLE

Donnaa muistaen. 
Villi-Joikhujen kanta emä, lauman johtaja, suuri koirien diblomaatti ja pentujen opettaja , suuri persoona isolla P:llä ja lähes 15 vuoden yhteisen elämämme aikana  rakastettu perheenjäsen on poissa. Donna BH TK2 Reppulin Belladonna ei elämänsä aikana sairastanut lainkaan vasta viimeaikaiset vanhuuden vaivat ja voimien hiipuminen sai Donnan jättämään tämän elämän meidän kanssamme. 10.6.2008 Donna nukkui ikiuneen oman perheen ympäröimänä minun kainalooni,  ja niin alkoi Donnan taival Dibin luokse. Siellä ne nyt kirmaavat yhdessä vailla tuskia . Meille jäi kultaiset muistot ja kaipaus on suuri ja rajaton. Donna oli lauman johtaja ja johti sitä viimeiseen asti. Kukaan ei sitä asettanut kyseenalaiseksi, Donnalla oli  Diplomaattinen luonne, jonka ei tarvinnut koskaan äreillä kenellekään vaan pelkällä katseella Donna selvitti toistenkin kinat ja kaikki koirat yleensä kunnioittivat Donnaa. Donna myös opetti pentuja ja näytti mallia miten toimitaan. Donna oli suuri persoona . Donna oli moni toimi koira , lajina agility, toko, ja toimi aikanaan pelastusryhmässä ja etsi eksyneitä ihmisiä. Läpäisi vanhoilla päivillään yli 10vuotiaana poropaimennuskokeen ja myös BH-kokeen. Harvoin saa tuntea niin viisasta koiraa, kuten se , että aina kun Donna oli pulassa, milloin juuttuneena kalliorailoon, uponneena suohon tai uponneena joen rantamutaan se kutsui minua auttamaan haukkuen ja aina vastasi kun sitä huudettiin, se tiesi, että sitä ei pulaan jätettäisi ja kiitollinen olen Donnalle kun Donna haukunnallaan lumimyrskyssä varoitti kaatuvasta puusta jota en kuullut ja ehdittiin alta pois kun maa jo tärisi. Siinä olisi käynyt tosi kehnosti ilman Donnan viisautta, koska kyse ei ollut mistään pikku puusta. Donnalla oli pitkä hyvä ja terve elämä mistä saa olla kiitollinen. Kiitos Donna ja hyvää matkaa sinne Dibin luokse. Donna saatetaan viimeiseen lepoon omalle pihalle Dibin viereen ja kaipaamaan sinua jäivät perheesi , Ansku , Seppo, ja tyttären tyttäremme Milja, joka oli myös sinua saattamassa sekä Doora, Dina ja Dani. 

   BH TK2 Reppulin Belladonna