PENTUJA ODOTETAAN LILLILLE JA FEDJALLE

Lilli, Villi-Joikhu Kauan Toivottu ja Fedja, Villi-Joikhu Tehopakkaus saivat toisensa , Fedjan johdatellessa morsiamensa omaan mielipaikkaansa kodin lähistöllä olevaan ”pöpelikköön”. Astuminen oli vaivatonta Fedjan ensin suorittaessa omat kosio menonsa , piti kelliä, kieriä. liehitellä, pökkiä kuonolla sekä takapuolella, jonka jälkeen asia oli valmis. Pentuja siis odotellaan ja laskettuaika on 16.9.08. Lilli piti astuttaa Fedjalla aiemmin , mutta asia jäi silloin toteutumatta ja nyt kun sain Lillin kanssa uuden mahdollisuuden niin Fedja oli se ainoa minulle oikea uros. Jos kasvattajalla on unelmapentue on tämä minulle sitä. Toivottavasti olisi nyt saanut alkunsa Villi-Joikhu Unelma, joka tulee olemaan sijoitusnarttuni nimi ja niin pentue on U-pentue.  Lilli ja Fedja mielestäni sopivat toisilleen erinomaisesti täydentäen toisiaan ja molempien luonteet ovat aivan ihanat. Molemmista koirista löydät sukutaulu sivuilta oman sivun. Pennut luovutetaan mikrosirutettuina. Lilli käy ultrassa Elokuun puolivälissä ja siitä tulee tieto tähän uutiseen. Pentueesta sijoitan nartun. Molemmat , sekä Lilli että Fedja ovat myös menestyneet Katselmuksissa erittäin hyvin. Lilli kävi ultrassa 14.8.08 PENTUJA ON TULOSSA, siellä näkyi 6 pentua. Nyt siis jatketaqn odotusta ja tieto pentujen syntymästä  tulee jälleen uutisiin. 

Villi-Joikhu Tehopakkaus lonkat A silmät, polvet terveet  Kuva:Mervi Salonen 

Villi-Joikhu Kauan Toivottu lonkat B. silmät ja polvet terveet