PUURATTAREN KIRALLE JA REPPULIN TOL-DILILLE ODOTETTAVISSA PENTUJA

Raisa , Puurattaren Kira on astutettu Vepsulla , Reppulin Tol-Dilillä. Raisan omat sivut löydät sukutaulut sivulta, jossa on enemmän tietoa. Raisa on mukava hiukan herkkä , erittäin kiltti narttu , joka muistuttaa vanhinta koiraani Dooraa. Astutuksen aikoihin oli täällä viikon ja sopeutui hyvin meidän laumaan, tuli toimeen kaikkien kanssa. Vepsu , Reppulin Tol-Dil on taas 9 vuotias hyvin fiksu brindle herra. Enpä ole tavannut sellaista koiraa , joka pysyy ilman aitoja pihallaan houkutuksena kaikki mahdollinen. Vepsu asuu Vantaalla tiheällä omakotitalo alueella , naapureita , toisia koiria, ihmisiä, katu , autoja ja takapihan edessä pelto jossa puputkin loikkivat ja Vepsu pysyy pihalla. Aivan ihana luonne, kiltti ja toimeentuleva ja ihmisläheinen koiruus. Pihalla oli pimeä ja Vepsun kotiväki laittoi ison lampun valaisemaan pariskunnan touhuja. Jälleen vierailimme Raisan kanssa Vepsun luona , isäntä oli laittanut jälleen lampun pihalle, jolloin Vepsu oli mennyt kadun puolelle katsomaan onko Raisa jo tulossa, ei ihan vielä. Saapuessamme perille meni Vepsu pihan perälle lampun luo ja haukkui ja odotti morsiotaan paikalle. Astutus onnistui ja tulosta siis toivotaan. Raisa käy ultrassa helmikuun alkupuolella ,missä tarkistetaan asia. Aivan kuten ennenkin tulee siitä tieto tähän uutiseen. Pennuista sijoitan yhden nartun ja sijoitusperhe on haussa. Ota yhteyttä jos sinua asia kiinnostaa. Pentujen syntymäaika on 16.3.2009. Raisa kävi ultrassa 12.2 ja tulos oli positiivinen, siinä näkyi 4-5pentua. Pentuja on siis tulossa ja lopullinen määrä ja sukupuolijakauma selviää kun pentuset on maailmassa. Odotus siis jatkuu Maaliskuulle ja kun pentuset ovat syntyneet , tulee siitä tieto tänne uutisiin. 

Reppulin Tol-Dil lonkat A/A silmät terveet

Puurattaren Kira lonkat A/A silmät terveet , polvet terveet