PENTUJA ODOTETTAVISSA LULULLE JA VIIRULLE

Lulu, Villi-Joikhu Elinvoima ja Viiru saivat toisensa aurinkoisena kevät päivänä, astutus sujui hyvin. Lulu ei ole sijoitusnarttuni vaan kasvattini ja Danin sisko. Lulu asuu kissakavereiden kanssa ja harrastaa agilityä ja tokoa , tosin nyt agility on tauolla. Lulu on vilkas ja soveltuu harrastuskoiraksi ja on kova uimaan. Kesäisin siis harrasteena vesileikit. Lulu on luonteeltaan ihmisläheinen läheisyyttä kaipaava sylikoira. Siellä missä perhe siellä Lulu. Lapsirakas, vaikka omassa perheessä ei ole pikkulapsia. Palautuminen ikävistä asioista on nopeaa , hyvät hermot omaava. Lähtee rohkeasti uusiin juttuihin. Ei ihan pehmeä muttei kova koirakaan, siltä väliltä ja on sosiaalinen , joskaan ei ihan kaikkien narttujen kanssa kaveeraa. Vauhtia riittää ja Lulu osaa myös rauhottua , ei hössötä. Lulu on helppo koulutettava, mutta kyllästyy nopeasti jos osaa jo asian. Osaa komentaa varsinkin jos on kyse lenkille lähdöstä. Ilmoittelee kaikki kotipihan liepeillä liikkujat ja omaa ajoittain valikoivan kuulon jos on kyse sisälle tulosta. Kutsuttaessa tulee salamana luokse, kunhan on ensin tehnyt sen oman kierroksen pihalla.  Katselmuksessa Lulu on käynyt kerran ja sijoitusta ei tullut. Virallisesta näyttelystä on ERI.  

Viiru taas on rauhallinen kotikoira eikä harrasta mitään aktiivilajia ja asuu kissojen ja toisen koiran kaverina. Tulee kaikkialla toimeen yleensä kaikkien kanssa ja on sellainen herrasmies , viilipytty. Luottavainen koira ja hyvä hermoinen. Virtaa löytyy tarvittaessa. Ei viitsi juurikaan rähjätä toisille uroksille ja tytöt kiinnostaa. Katselmuksessa on saanut punaisen nauhan ja virallisesta näyttelystä on ERI. Viiru on domino väriltään ja Lulu on punertava riista vaalein merkein, joten väriskaalaa pariskunnan takaa löytyy. PENTUJEN LASKETTU SYNTYMÄAIKA ON 17.6.09. Lulu käy ultrassa Toukokuun puolivälissä ja tulos tulee tähän uutiseen. LULU KÄVI ULTRASSA 15.5.09 JA TULOS POSITIIVINEN, SIELLÄ NÄKYI 5 PENTUA. Ultra ei ole sataprosenttinen joten lukumäärä voi olla myös enemmän. Jatketaan odottelua ja uutinen pentujen syntymästä tulee sitten uutisiin. 

Pennut luovutetaan sirutettuina , ja luovutus ajankohta varmistuu ja tarkentuu sitten kun tiedetään milloin pentuset ovat syntyneet. Odotan pentuetta mielenkiinnolla ja siitä on tarkoitus pitää narttu itsellä.  

Viiru: Lonkat B/B, silmät ok , kyynärät 0/0  

Villi-Joihu Elinvoima, Lulu Lonkat A/A, silmät ok, polvet ok, kyynärät 0/0  

Kuva: Minna ja Marko Ukkola