UUSIA SUUNNITELMIA VUODELLE 2013

Suunnitelmissa on pentueita seuraaville nartuille: Villi-Joikhut Mailmanmatkaaja Poppy, Kätevä Emäntä Armi, Ilonsykähdys Deisi, Pirteä Pimu , Pimu ja Sydänkäpynen Jade. 

Sulhoja on suunnitelmissa useita vaihtoehtoja ja Poppyn sulhoksi olen ajatellut omaa kasvattiani Villi-Joikhu Starttia, jonka sukuhaara on kuolemassa jälkeläisten puuttuessa. Siis geenit talteen. Pariskunta täydentää hyvin toisiaan. Kiire asialla onkin kun Startti on jo yli 10vuotias. 

Armin sulhoksi mietin myös omaa kasvattiani käyttämätöntä herraa Villi-Joikhu Hämypesän Urhoa. Armilla oli juoksu juuri ja meni homma sivu suun,  jouduimme siirtämään seuraavaan juoksuun kun pompen taudin geenitesti ei siihen ehtinyt. 

Jadelle tarvitaan taas A-lonkkainen kaveri kun on itse lonkiltaan C. Reppulin Amon – Obel 11vuotias ja käyttämätön uros ja lonkiltaan A, täydentää Jaden lonkkatulosta sekä koirat toisiaan. 

Pimulle on sovittuna kokenut uros Eidalun Oskari. 

Deisille on vähän vielä etsinnässä se uros, mutta vaihtoehtoina on urokset Iki-Wanhan Peninkuuluma, tai Kievraduv`va Suohkku.

Toivottavasti juoksut sattuvat hyvin, jotta asiat voisivat toteutua, astutus uutiset tulevat tietenkin uutisiin heti kun ovat toteutuneet ja pentuja olisi odotettavissa. Toivottavasti sulho asiat myös menevät hyvin, ettei joudu käyttämään varavaihtoehtoja.