PENTUJA ODOTELLEN POPPYLLE JA KAAPOLLE

Nyt siis ensimmäinen pentusuunnitelma on toteutunut onnistuneen astutuksen muodossa ja tulosta voisi siis myös odotella. Poppy kuten uustisissa jo mainittiinkin sai sulhokseen kasvattini Villi-Joikhu Startin yli 10 vuotiaan käyttämättömän uroksen. Kaapon pentueesta ei ole ketään käytössä ,eikä siitä ole minulla narttuakaan ,joten sukuhaara oli kuolemassa ja näin on toivottavasti saatu ne geenit talteen. Kaapo on A/A lonkkainen, omaten terveet silmät ,jotka tarkastettu kahdesti kyynärät priimat 0/0 ja polvet samoin.  Kaapo hoiti myös astumisen mallikkaasti . Kaapo on tavallinen kotikoira , ihana luonne , kiltti ja seurallinen ja ihmisrakas. Tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Elänyt terveenä. Näyttelyissä tai Katselmuksessa ei ole käynyt. 

Astutus meni kesällä pieleen kun Poppyn juoksut etenevät niin nopeaan että meni homma ohi viimeksi ja nyt sitten oltiin valmistautuneita progesteroni testein , jotta saatiin selville juoksun kulku ja niin astutus nyt onnistui. Suurkiitos Paulalle , ilman häntä ei olisi asiaa saatu toteutettua. Poppylle siis nyt ensimmäinen pentue , Poppy on A/A lonkkainen , silmät ja polvet terveet sekä kyynärät myös. Poppy on  2.5 vuotias. Poppyn omat sivut löydät sukutaulut sivulta ja Poppy on terveeksi testattu Pompen taudin osalta. 

Pentujen laskettu aika on 31.1.2013 ja sitä ennen Poppy käy ultrassa ja tulos tulee tähän samaiseen uutiseen. 

Poppy kävi ultrassa 28.12.12 ja tulos oli positiivinen, mutta pentuja ei paljon tule kun näkyi vain yksi pentu. Ultra ei ole sataprosenttinen ja asia vielä tarkistetaankin viikkoa ennen laskettua aikaa röntgenillä joka varmistaa asian. Jos pentuja on vain yksi, niin tulen sen sijoittamaan oli se sitten kumpi tahansa  uros tai narttu. Poppyn tilanne on tarkistettu röntgenillä ja todellakin odotettavissa on vain yksi pentu.

Villi-Joikhu Mailmanmatkaaja Poppy, lonkat A , silmät terveet, polvet terveet ja kyynärät 0/0

Villi-Joikhu Startti , Kaapo lonkat A/A, Polvet terveet 0/0, kyynärät 0/0 ja silmät terveet.

Kuva: Rauno Lindberg