ROSAN PENNUISTA VIELÄ VAPAANA

Rosan , Villi-Joikhu Hämypesän Hulinan pennuista vapaana vielä 2 urosta. JUHLAHUMU JA JUHLAHETKI , tuoreista viikkokuvista näet minkälaisia poikia he ovat. Nyt siis ikää 7vko ja luovutus on käsillä. Molemmat pojat ovat luonteeltaan luoksetulevia ja seurallisia , reippaita ja topakoita ja vilkkauttakin riittää. Rosan pentu uutisen näet kun kelaat hiukan alemmaksi tätä uutis sivua. Juhlahumu on poika , jonka voin myös sijoittaa, tässä on tuoreet kuvat pojista. Sopisivat myös harrastuksiin. HUMU LÄHTI OMAAN ELÄMÄÄNSÄ  JA PAIKKAANSA VIELÄ ETSII VELI JUHLAHETKI. MYÖS SIJOITUSMAHDOLLISUUS. 

Kaikki Rosan pennut ovat löytäneet oman paikkansa , eikä vapaita pentuja ole. 

Humu on löytänyt kodin.  

Juhlahetki uros, vapaa etsii omaa kotia ja rakastavaa perhettään. Juhlahetki on löytänyt oman kodin ja perheen.