PENTUJA ODOTELLAAN PIMULLE JA VERTILLE 2.1.2014

Vihdoin onnistui Pimun astutus , on niin paljon mennyt pieleen mutta nyt saivat Pimu ja Vertti toisensa. Nopeasti ja sopuisasti astutus meni joten tulostakin voidaan odotella. Kaksi kertaa olivat toisiinsa kietoutuneet. Pimu on nimensä mukainen pirtsakka koiruus ,jonka oman sivun löydät kuvan kera sukutaulut sivulta. Pimulla ei siis ole aikaisempia pentueita , mutta Vertillä sen sijaan on pentue alkuvuodelta. Vertti on mukava reipas uros , ja astumisen osaa suorittaa näpäkästi, ja sitä Pimu tarvitsikin. Lisäksi tietenkin Vertti on geenitestattu terveeksi Pompen taudin osalta ja Pimulle ei olisi muu käynytkään kun on itse Pompen kantaja. Pentueeseen siis tulee kantajia mutta kukaan ei kyseiseen sairauteen sairastu. Pennut on tarkoitus myös testata ennen luovutusta. Pentueesta sijoitan nartun , joka etsii omaa perhettään. Otahan yhteyttä jos sij.narttu kiinnostaa. Minusta pari sopi muutenkin toisilleen kuin nenä päähän , ja Pimukin tulee menemään ultraan jonka tulos tulee tähän uutiseen. Pimu menee ultraan 2.12.13 toivotaan pentu-uutisia.

Pimu kävi ultrassa ja on pentuja tulossa. Ultrassa näkyi 2 pentua joten isoa pentuetta ei varmaan tule mutta toivotaan että joku kuitenkin olisi piilossa näiden lisäksi , joten odotus jatkuu. 

Villi-Joikhu Pirteä Pimu, Pimu, Lonkat C/A, kyynärät 0/0 , polvet ok ja silmät ok. Viimeksi tutkittu Helmikuussa 13. Geenitestattu Pompen kantajaksi. 

Puurattaren Grat ,Vertti Lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet ok ja silmät ok. Geenitestattu terveeksi Pompen taudin osalta. 

Kuva: Anna Ratia